Facebook Pixel Superleague: Επιστροφή Έλληνα άσου σε ομάδα-έκπληξη - Σύγχρονος box to box - Κορυφαίο ταλέντο στη χώρα!
| 2021-05-28 23:16:00

Επιστροφή Έλληνα άσου σε ομάδα-έκπληξη - Σύγχρονος box to box - Κορυφαίο ταλέντο στη χώρα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Επιστροφή Έλληνα άσου σε ομάδα-έκπληξη - Σύγχρονος box to box - Κορυφαίο ταλέντο στη χώρα!

Η πορεία στην Ιταλία, ο ρόλος του κόουτς και η επόμενη μεταγραφή. Ποιος είναι ο πιτσιρικάς που ετοιμάζεται για τη Σούπερ Λιγκ, τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του που τον κάνουν να διαφέρει και το παράδειγμα τον Μιχελή, Ψεύτη και Δώνη.

Superleague: Υπήρξαν rumors made in Greece που έστελναν 20χρονο Έλληνα διεθνή από την Ιταλία στον ΟΦΗ, την ίδια στιγμή που ο έμπειρος ατζέντης του εμφανίζεται σίγουρος και περιμένει να αποδώσει καρπούς η προεργασία που κάνει από τον Γενάρη, για να του πάει προτάσεις είτε από άλλες ιταλικές ομάδες ή από ομάδες πρωτάθλημάτων της Κεντρικής Ευρώπης. Προφανώς έτσι εξηγούνται και οι διαρροές του τελευταίου 24ωρου (προφανώς απο το μανατζερικό περιβάλλον του άσου), για διάφορους πιθανούς ευρωπαϊκούς προορισμούς και "ανακοινώσεις που έρχονται"

Ο λόγος ασφαλώς για τον Ηλία Κουτσουπιά και ομολογώ πως δεν μπορώ να το πιστέψω αλλά το μεταφέρω γιατί ακούγεται έντονα  κι από διαφορετικά χείλη στην ελληνική πιάτσα agents. Δηλαδή πως ο ΟΦΗ "κτυπάει" ή έχει πιθανότητες για τον κάνει δικό του! Τον 20χρονο διεθνή μέσο της Βίρτους Εντέλα, η οποία τερμάτισε ουραγός στην Serie B' και υποβιβάστηκε...

 Ο Ηλίας, γιος του πρώην αμυντικού του ΟΦΗ Γιώργου Κουτσουπιά, είναι ένα σύγχρονος και πολύ δουλεμένος box to box μέσος, που κατάφερε να κάνει 23 συμμετοχές στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Serie B' (3 γκολ/ 2 ασίστ), έστω και με την αδύναμη Εντέλα. Έφυγε πιτσιρικάς από την Κρήτη, μακριά από την οικογένεια του, με όνειρο την ευρωπαϊκή καριέρα. Και το μέχρι τώρα βιογραφικό αλλά και η εξέλιξη του είναι τέτοια που λογικά μπορούν να του φέρουν μεταγραφή είτε στην Ιταλία, είτε σε πρωταθλήματα όπως το βελγικό ή το ολλανδικό. Ο Κουτσουπιάς έχει συμβόλαιο ως το 2023 με την Εντέλα και χρηματιστηριακή αξία 800.000 ευρώ. Εκτός κι αν έρθει δανεικός για ένα χρόνο στον ΟΦΗ, λόγω και του Νίκου Νιόπλια για να παίξει στην πρώτη κατηγορία και να καθιερωθεί.

Ο ατζέντης του πάντως, Αντώνης Αποστολόπουλος, έχει πολύ καλή σχέση με τους Σαμαράδες και τον ΟΦΗ αφού πρόσφατα πήγε στο Ηράκλειο τον Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης αλλά συγχρόνως και πολύ καλά κονέ στην ιταλική αγορά ( οι περιπτώσεις των Κυριακόπουλου, Σιατούνη, Μιχελή, Ψεύτη αλλά και του Κουτσουπιά φέρνουν, φαρδιά πλατιά την δική του υπογραφή του, όπως και παλαιότερα του Τάσου Δώνη στην Γιουβέντους). Κατά συνέπεια έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε την κατάληξη του Ηλία Κουτσουπιά, που αντικειμενικά είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ηλικία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Μολέδο στην Ελλάδα για TOP ομάδα - "Πόσα ζητάει για να έρθει - Άνετα δύο χρόνια"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags