Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Μπαμ" από Σαββίδη - Τινάζει τη μπάνκα στον "αέρα" - Ποσό-μαμούθ σε Λουτσέσκου για μεταγραφές!
| 2021-05-30 17:31:00

"Μπαμ" από Σαββίδη - Τινάζει τη μπάνκα στον "αέρα" - Ποσό-μαμούθ σε Λουτσέσκου για μεταγραφές!

Sportdog Team
"Μπαμ" από Σαββίδη - Τινάζει τη μπάνκα στον "αέρα" - Ποσό-μαμούθ σε Λουτσέσκου για μεταγραφές!

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να κάνει τα... χατίρια του Ρουμάνου προπονητή, προκειμένου να φτιάξει έναν ΠΑΟΚ που θα ανέβει κι άλλο επίπεδο και θα παλέψει και πάλι για το πρωτάθλημα και για μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Η συμφωνία του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, περιλαμβάνει και ένα σημαντικό ποσό για μεταγραφές, προκειμένου να χτυπήσει η ομάδα το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα, έχει γίνει ήδη μια προεργασία για τα χρήματα που θα διατεθούν για μεταγραφές, έτσι ώστε να μην υπάρχει θέμα με το Financial Fair Play, με τα λεφτά από την πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη (7,5 εκατ. ευρώ) να διατίθενται όλα στον Λουτσέσκου για τις μεταγραφικές κινήσεις.

Όπως επίσης και ένα ποσό περίπου 3,5 εκ. ευρώ που θα επενδύσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, άρα σύνολο 11 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Εδώ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ποσό μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο εάν πωληθεί κι άλλος παίκτης π.χ. ο Χρήστος Τζόλης ή ο Κάρολ Σφιντέρσκι, για τους οποίους υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει συζήτηση για το αν ο Λουτσέσκου θα έχει θέμα να πωληθούν ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, όπως οι δύο προαναφερθέντες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags