Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πήγε να ρίξει "ρουκέτα" ο Αλαφούζος - Μίλησε με διάσημο προπονητή - Γιατί δεν ήρθε στον ΠΑΟ!
| 2021-05-31 11:38:00

Πήγε να ρίξει "ρουκέτα" ο Αλαφούζος - Μίλησε με διάσημο προπονητή - Γιατί δεν ήρθε στον ΠΑΟ!

Sportdog Team
Πήγε να ρίξει "ρουκέτα" ο Αλαφούζος - Μίλησε με διάσημο προπονητή - Γιατί δεν ήρθε στον ΠΑΟ!

Πριν συμφωνήσει με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε για το μεγάλο "μπαμ" με πασίγνωστο ξένο προπονητή, όμως τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε. Τι αναφέρει δημοσίευμα.

Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος πρότεινε στον Φατίχ Τερίμ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού.

Μάλιστα τονίζεται ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρότεινε στον  Τερίμ να έρθει και στην Ελλάδα με την οικογένεια του, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «sporx.com», ο Τούρκος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε καθώς ο Τούρκος προπονητής ήθελε χρόνο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Το συμβόλαιο του Φατίχ Τερίμ με την Γαλατασαράι, όπως γνωστοποίησε και ο πρόεδρος της, δεν θα ανανεωθεί. Το όνομα του έμπειρου δασκάλου, που γράφτηκε για την Λιλ και το Κατάρ, ακούστηκε για τον πάγκο ομάδας από τη γείτονα χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να φέρει τον Φατίχ Τερίμ στην άκρη του πάγκου της ομάδας, προκειμένου να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο ίδιος ο Αλαφούζος κάλεσε τον έμπειρο προπονητή και μάλιστα στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τον κάλεσε στην Ελλάδα.

Ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος είχε μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού, ζήτησε χρόνο για να απαντήσει και γι΄ αυτό η υπόθεση δεν προχώρησε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags