Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τον θέλει o Μοντέστο σαν… τρελός - Για αναπληρωματικός ο Ενταό - Άλλος η Νο1 επιλογή Μαρτίνς!
| 2021-06-01 10:00:00

Τον θέλει o Μοντέστο σαν… τρελός - Για αναπληρωματικός ο Ενταό - Άλλος η Νο1 επιλογή Μαρτίνς!

BoxtoBox
Τον θέλει o Μοντέστο σαν… τρελός - Για αναπληρωματικός ο Ενταό - Άλλος η Νο1 επιλογή Μαρτίνς!

Η "διαφωνία" για τον εξτρέμ και ο παίκτης που βρίσκεται πρώτος στη λίστα. Ο Γάλλος θέλει να φέρει στο Λιμάνι από την Τουρκία τον Σενεγαλέζο που είναι δική του "ανακάλυψη", ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής έχει ξεχωρίσει και έχει ζητήσει άλλον ακραίο ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακός - Αλασάν Ενταό: Είμαι βέβαιος ότι έχει αρχίσει να... θολώνει το μυαλό σας με τόσα που έχετε διαβάσει για τον Σενεγαλέζο της τουρκικής, Καραγκιουμρούκ. Θέλετε να σας βοηθήσω να τα ξεκαθαρίσετε; Γιατί είναι βέβαιο ότι χρειάζεται ξεκαθάρισμα η περίπτωση του 24χρονου ποδοσφαιριστή. Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, δεν είναι και λίγα τα πράγματα που έχουν ειπωθεί / γραφτεί και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα μετά την αποκάλυψη του θέματος από τους Τούρκους. Ποιά είναι αυτά;



1) Ο Ενταό είναι ανακάλυψη / εισήγηση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο, όχι του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Κορσικανός έχει τρελαθεί, με την καλή έννοια, με τον Σενεγαλέζο και θεωρεί ότι είναι μια περίπτωση που πρέπει να επενδύσει ο πρωταθλητής.

2) Ο Ενταό, αν αποκτηθεί, θα αποκτηθεί ως έξτρα λύση, ως στοίχημα / λαχείο, όχι για να γίνει ο εξτρέμ που θα πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι. Βεβαίως, επειδή μιλάμε για μπάλα, ποτέ μη λες ποτέ. Μπορεί να... βγάλει μάτια και να γίνει βασικός. Θεωρητικά πάντως για... λαχείο που θα περιμένει την κλήρωση προορίζεται ΑΝ αποκτηθεί.

3) Για Νο1 αυτή τη στιγμή προορίζεται ο Ενκουντού της Μπεσίκτας παρότι είναι μια ξεκάθαρα δύσκολη περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση-"φωτιά" για Χασάν στον Oλυμπιακό - Θα "τρελαθεί" ο Αιγύπτιος με Μαρτίνς - Τον "διώχνει";

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags