Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα βόμβα για Λουτσέσκου - Αρνήθηκε χρυσάφι και δύο προτάσεις για ΠΑΟΚ - Ζημιά με... ΑΕΚ ή ΠΑΟ!
| 2021-06-01 16:25:00

Νέα βόμβα για Λουτσέσκου - Αρνήθηκε χρυσάφι και δύο προτάσεις για ΠΑΟΚ - Ζημιά με... ΑΕΚ ή ΠΑΟ!

Οι Μιχείες
Νέα βόμβα για Λουτσέσκου - Αρνήθηκε χρυσάφι και δύο προτάσεις για ΠΑΟΚ - Ζημιά με... ΑΕΚ ή ΠΑΟ!

Τα εκατομμύρια στα πόδια του και ο "πόλεμος" στη Θεσσαλονίκη. Ποιες ομάδες έκαναν επίσημη πρόταση στον Ρουμάνο προπονητή, γιατί τις αρνήθηκε και ο πραγματικός λόγος που έφυγε από την Τούμπα πριν δύο χρόνια. Γιατί η φετινή σεζόν του στον σύλλογο θα είναι ακόμα πιο δύσκολη;

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αύριο θα πατήσει σε ελληνικό έδαφος αλλά στην Θεσσαλονίκη δεν του ετοιμάζουν όλοι την καλύτερη... υποδοχή. Κι αυτό αφού υπάρχουν φωνές μέχρι και κραυγές, όχι μόνο απο οπαδούς που έχουν στεναχωρηθεί με το "φάγωμα" του αγαπημένου τους Πάμπλο Γκαρσία αλλά ακόμη και... επικοινωνιακές.

Όχι ασφαλώς απο τον επίσημο ΠΑΟΚ αλλά απο πρόσωπα και Μέσα που προφανως θέλουν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Και δεν αναφέρομαι ασφαλώς μόνο στους ανταγωνιστές του "δικεφάλου", που λογικό είναι να επενδύουν μέσω φίλιων Μέσων στον αποπροσανατολισμό και την αναταραχή αφού η επιστροφή του Ρουμάνου τεχνικού δίνει άλλη δυναμική και προοπτική στους Κυπελλούχους ενόψει της νέας σεζόν.

Πάμε και στο ψητό: παρουσιάζεται ,λοιπόν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ως  φιλοχρήματος, πως εγκατέλειψε τον ΠΑΟΚ πριν απο δυο χρόνια, στο ξεκινημα της προετοιμασίας, για το χρυσάφι της Αλ Χιλάλ, παρότι είχε συμβόλαιο με τον Σαββίδη. Ουσιαστικά δηλαδή τον κατηγορούν πως για τα λεφτά πρόδωσε την οικογένεια Σαββίδη, την ομάδα του ΠΑΟΚ και τον λαό του. Μάλιστα...

Αν το έκανε, λοιπόν, ΤΟΤΕ για τα... ατελείωτα αραβικά πετροδόλαρα, όπως κάποιοι τον κατηγορούν, γιατί δεν το ξανάκανε και ΤΩΡΑ; Γιατί η στήλη που αποκάλυψε την Νο 1 είδηση της σεζόν, για την επιστροφή του Ρουμάνου στον "δικέφαλο", γνωρίζει πολύ καλά (και γνώριζε) πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου ΕΊΧΕ στα χέρια του ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ απο αραβικές ομάδες!

Η μία ήταν απο ομάδα του Ντουμπάϊ και η άλλη απο ομάδα του Κατάρ. Η μία είχε μπροστά απο τα έξι (6) μηδενικά τον αριθμό 4 και η άλλη τον αριθμό 5!! Και μιλάμε για συνολικές ετήσιες αποδοχές για τον ίδιο και για το τιμ του, καλυπτοντάς του μέχρι 9 άτομα/συνεργάτες που θα μπορούσε να πάρει μαζί του. Λεπτομέρεια: ο Ραζβάν πληρώνει απο το "πακέτο" αμοιβής που έχει συμφωνησει με την ομάδα τους μόνιμους συνεργάτες του!

Αντιλαμβάνεστε ,λοιπόν, με τον πλέον απτό τρόπο, πως αν ο Λουτσέσκου έβαζε ως προτεραιότητα επιλογής το οικονομικό, θα ξαναπήγαινε στιν Κόλπο και δεν θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ. Επίσης, αν δεν ήταν τόσο δεμένος με πρόσωπα και καταστάσεις στον ΠΑΟΚ, δεν θα ρίσκαρε να γυρίσει στην Τούμπα, όπου ξέρει πολύ καλά πως θα πρέπει να τα βάλει και με τον ... εαυτό/παρελθόν του. Γιατί όλοι θα τον συγκρίνουν με με τον Λουτσέσκου του αήττητου νταμπλ. Τέλος, αν ο Ραζβάν ήταν αριβίστας θα μπορούσε να δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ (καψούρα του Μελισσανίδη και μάλιστα... δημόσια είναι) ή ακόμη και να καθόταν στο τραπέζι για να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό. Είτε στην μια, είτε στην άλλη περίπτωση θα δημιουργούσε τρομερή εσωστρέφεια στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άγριο" κράξιμο Σαββίδη σε Λουτσέσκου μπροστά στους δημοσιογράφους - Οι... ειρωνείες για την ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags