Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φευγάτος" κορυφαίος άσος του Ολυμπιακού - Ο πρώτος που... τέλειωσε ο Μαρτίνς - Σκάει μεταγραφάρα
| 2021-06-02 14:10:00

"Φευγάτος" κορυφαίος άσος του Ολυμπιακού - Ο πρώτος που... τελείωσε ο Μαρτίνς - Σκάει μεταγραφάρα

του Παναγιώτη Νικολάου
"Φευγάτος" κορυφαίος άσος του Ολυμπιακού - Ο πρώτος που... τελείωσε ο Μαρτίνς - Σκάει μεταγραφάρα

Η μεγάλη πώληση, ποιον "διώχνουν" και ο επόμενος μετά τον Τικίνιο. Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στο Λιμάνι, καθώς πολύ σύντομα θα κλείσει μία μεγάλη πώληση, ενώ ήδη έχουν βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Η μεγάλη επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη και τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.
 

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο φετινό μεταγραφικό "παζάρι", αφού η προσθήκη του Τικίνιο Σοάρες αποτελεί μεταγραφή υψηλοτάτου επιπέδου. Μπορεί ο Βραζιλιάνος να αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κίνα, αλλά η παραμονή του στην ασιατική χώρα διήρκησε μόλις έναν χρόνο. Διάστημα που σίγουρα δεν είναι ικανό για να... ξεχάσει ο Τικίνιο την μπάλα, ενώ δεν πρέπει να παραγνωρίζει κανείς ότι πρόκειται για παίκτη που τις προηγούμενες σεζόν σκόραρε συνολικά 65 γκολ με τη φανέλα της Πόρτο.

Παράλληλα, η επένδυση που έγινε στον 30χρονο σέντερ φορ (θα λάβει έξι εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια), και μάλιστα σε μια θέση που υπάρχουν οι Ελ Αραμπί και Χασάν, αποδεικνύει ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν στόχο την ευρωπαϊκή υπέρβαση φέτος και θα συνεχίσουν με ανάλογα δυναμικό τρόπο τις μεταγραφικές τους αναζητήσεις.

Ωστόσο, δεν πρέπει να κάνει κανείς το λάθος να αμελήσει τη μεγάλη πρόκληση που έχουν μπροστά τους οι πρωταθλητές Ελλάδας και δεν είναι άλλη από την πιθανότητα αποχώρησης βασικών τους παικτών. Ο Μαντί Καμαρά φαίνεται ήδη πως είναι "φευγάτος", το τελευταίο διάστημα δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τον Κώστα Φορτούνη, ενώ θεωρείται δεδομένο το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τους Ρούμπεν Σεμέδο και Ζοσέ Σα.

Έστω και έναν από τους παραπάνω να χάσουν οι Πειραιώτες, με αρκετά εκατομμύρια ευρώ φυσικά, θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρουν ικανό αντικαταστάτη στον Πέδρο Μαρτίνς. Το θέμα είναι να μην "πειραχθεί" ο αγωνιστικός κορμός της ομάδας και να βρει ο Πορτογάλος την ιδανική συνταγή για να διατηρήσει τον Ολυμπιακό σε αγωνιστικό επίπεδο ανάλογο με της τελευταίας διετίας.

Αναφορικά με τους μεταγραφικούς στόχους του συλλόγου, αξίζει να σημειωθεί πως οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν στην αγορά για κεντρικό χαφ και ο λόγος δεν είναι μόνο η πιθανή πώληση του Μαντί Καμαρά, αλλά και ο προβληματισμός που υπάρχει για τον Τιάγκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος μέσος προσέφερε ελάχιστα την περασμένη σεζόν και δεν έδειξε ποτέ να "κουμπώνει" στο σύστημα του Μαρτίνς, με αποτέλεσμα το μέλλον του στο Λιμάνι να θεωρείται αβέβαιο.

Το περσινό καλοκαίρι οι μεταγραφές του Ολυμπιακού στον άξονα δεν πήγαν πολύ καλά. Μπορεί ο Εμβιλά να αποδείχθηκε "χρυσάφι", αλλά οι Σίλβα και Πέπε απογοήτευσαν, με τους Μπουχαλάκη και Καμάρα να τραβούν το... κουπί καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Καταλαβαίνει κανείς πως αν χαθεί ο Καμαρά, δεν υπάρχει πολυτέλεια να γίνουν ανάλογα άστοχες επιλογές στη μεσαία γραμμή και φέτος...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΠΑΜ Μαρινάκη στον Ολυμπιακό! Ποιος Μπουφόν; Αυτός είναι ο αντι-Σα - Θα "τρελαθούν" οι οπαδοί!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags