Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μέχρι τέλους "μάχη" ΑΕΚ και Ολυμπιακού για σούπερ μέσο - "Έχουν κάνει προτάσεις και οι δύο" (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-02 23:36:00

Μέχρι τέλους "μάχη" ΑΕΚ και Ολυμπιακού για σούπερ μέσο - "Έχουν κάνει προτάσεις και οι δύο" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μέχρι τέλους "μάχη" ΑΕΚ και Ολυμπιακού για σούπερ μέσο - "Έχουν κάνει προτάσεις και οι δύο" (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ένωση και οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν την ίδια περίπτωση μέσου, μόνο που εδώ τα πράγματα πάνε λίγο πιο... μακριά αφού γίνεται λόγος ότι και οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους για να τον κάνουν δικό τους

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες μέρες, που δημοσιεύματα από την Βραζιλία αναφέρουν για το ενδιαφέρον και των δύο ελληνικών ομάδων για τον Λίνκολν που παίζει στην Σάντα Κλάρα, όμως εδώ πάμε λίγο πιο... μακριά. Πιο συγκεκριμένα γίνεται λόγος για κατάθεση πρότασης για την απόκτηση του νεαρού μέσου, ενώ το ίδιο έχουν κάνει και η Πόρτο και η Γαλατάσαραϊ.

Σε tweet που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (2/6) τα μέσα της χώρας της Λατινικής Αμερικής αναφέρουν ότι ο 22χρονος είναι πολύ πιθανό να έρθει στην χώρα μας, χωρίς όμως να γίνεται λόγος για το όνομα αυτής. Ο Λίνκολν έκανε φανταστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, έχοντας 32 συμμετοχές, και παρά το όσα γράφουν τα δημοσιεύματα τόσο Ολυμπιακός όσο και ΑΕΚ θα είναι δύσκολο να τον αποκτήσουν μιας και το 20% των δικαιωμάτων του τα έχει η Γκρέμιο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags