Facebook Pixel Sportdog.gr | Συνέντευξη που θα φτιάξει τους ΑΕΚτζήδες! Τότε θα είναι έτοιμο το Αλφρέδο Ντι Στέφανο του Τίγρη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-03 10:56:00

Συνέντευξη που θα φτιάξει τους ΑΕΚτζήδες! Τότε θα είναι έτοιμο το Αλφρέδο Ντι Στέφανο του Τίγρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συνέντευξη που θα φτιάξει τους ΑΕΚτζήδες! Τότε θα είναι έτοιμο το Αλφρέδο Ντι Στέφανο του Τίγρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο επικεφαλής του πρότζεκτ μιλά για το νέο έργο Μελισσανίδη μετά την Αγιά Σοφιά.

ΑΕΚ: Στο aek365 μίλησε αποκλειστικά ο Αλέξανδρος Μεταξάς από τον χώρο που κατασκευάζεται το γήπεδο προδιαγραφών UEFA στα Σπάτα.Ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής της «Ερμώνασσα», αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του έργου, τονίζοντας πως το βοηθητικό γήπεδο θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο, ενώ στάθηκε στον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη και την συνεργασία που υπάρχει, τόσο στην Αγιά Σοφιά όσο και στο προπονητικό κέντρο. “Είναι ένας άνθρωπος που εργάζεται 24 ώρες τη μέρα και 365 μέρες τον χρόνο για την ΑΕΚ. Το μυαλό του είναι μόνο στην ΑΕΚ και εμάς μας πιέζει πάρα πολύ. Φανταστείτε Χριστούγεννα και Πάσχα κάναμε με τον κ. Μελισσανίδη στα δύο έργα, στην Αγιά Σοφιά και εδώ στα Σπάτα”, σημειώνει.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αλέξανδρος Μεταξάς στο aek365:

-Για εσωτερικούς χώρους του γηπέδου: “Εδώ είναι τα αποδυτήρια της ΑΕΚ, εδώ είναι που θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, λίγο πιο μέσα υπάρχουν τα μπάνια, πιο δίπλα είναι ο χώρος αν υπάρξει κάποιος τραυματίας. Ο ακριβώς ίδιος χώρος των αποδυτηρίων, υπάρχει και από την άλλη πλευρά που είναι για τους φιλοξενούμενους και ενδιάμεσα υπάρχει η αίθουσα προθέρμανσης για την κάθε ομάδα, η αίθουσα των γιατρών, των προπονητών, των διαιτητών η αίθουσα παρατηρητή, διοργανωτή αγώνα και υπάρχει και η αίθουσα Τύπου”.

-Για το Αθλητικό Κέντρο που διαμορφώνεται στα Σπάτα: “Θέλω να πω ότι εδώ στα Σπάτα δημιουργείται ένα Αθλητικό Κέντρο με προδιαγραφές UEFA και με πολύ υψηλά ευρωπαϊκά στάνταρ. Είναι ένα Αθλητικό Κέντρο, που στην Ελλάδα σίγουρα δεν υπάρχει και ενδεχομένως να γίνει και ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη με τις προοπτικές που υπάρχουν μπροστά”.

-Για το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του έργου: “Όσον αφορά το κτιριακό κομμάτι υπολογίζουμε ότι τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου θα έχει τελειώσει το κτίριο, όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο εκτιμούμε ότι μέσα στον Αύγουστο θα έχει ολοκληρωθεί και αυτό το κομμάτι”.

-Για την εμπιστοσύνη που υπάρχει προς την «Ερμώνασσα» και την συνεργασία με την ΑΕΚ και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη: “Κοιτάξτε αναφορικά με τον κ. Μελισσανίδη, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ισχυρούς οικονομικούς και αθλητικούς παράγοντες, το ότι μας εμπιστεύεται και για το γήπεδο της ΑΕΚ την Αγιά Σοφιά και το προπονητικό, είναι μια μεγάλη τιμή για εμάς. Είναι μια πιστοποίηση ότι μας εμπιστεύεται και εμείς τον εκτιμούμε πάρα πολύ. Με την ευκαιρία θέλω να πω για τον κ. Μελισσανίδη ότι εργάζεται 24 ώρες τη μέρα και 365 μέρες τον χρόνο για την ΑΕΚ. Το μυαλό του είναι μόνο στην ΑΕΚ και εμάς μας πιέζει πάρα πολύ. Φανταστείτε Χριστούγεννα και Πάσχα κάναμε με τον κ. Μελισσανίδη στα δύο έργα, στην Αγιά Σοφιά και εδώ στα Σπάτα”.

-Για την ολοκλήρωση αυτού του έργου και το τελικό αποτέλεσμα: “Τα μεγάλα ευρωπαϊκά κέντρα, μεγάλων ομάδων, θα έχουν να ζηλέψουν πολλά όταν δημιουργηθεί και ολοκληρωθεί αυτό το έργο, είναι ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ αυτό στα Σπάτα και για λόγους επενδυτικούς γιατί πολλές ομάδες στο εξωτερικό τον χειμώνα πηγαίνουν και κάνουν προετοιμασία σε χώρες όπως το Ισραήλ ή η Αττάλεια στην Τουρκία αλλά και τα Κανάρια Νησιά και σίγουρα οι υποδομές που γίνονται εδώ θα μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού που είναι στη Βόρεια Ευρώπη όπως η Ρωσία, οι Σκανδιναβικές χώρες, η Αγγλία”.

ΠΗΓΗ: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags