Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο πρώτος που "τελειώνει" ο Μιλόγεβιτς από ΑΕΚ - Πωλείται Έλληνας άσος - Φεύγει τεράστιο ταλέντο!
| 2021-06-03 21:30:00

Ο πρώτος που "τελειώνει" ο Μιλόγεβιτς από ΑΕΚ - Πωλείται Έλληνας άσος - Φεύγει τεράστιο ταλέντο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ο πρώτος που "τελειώνει" ο Μιλόγεβιτς από ΑΕΚ - Πωλείται Έλληνας άσος - Φεύγει τεράστιο ταλέντο!

Οι πρώτες αποφάσεις του Σέρβου και η επόμενη μεγάλη μεταγραφή.  Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της διοίκησης, τι έχει ζητήσει ο νέος προπονητής και ποιοι βρίσκονται κοντά στην έξοδο. Ποιος φεύγει και φέρνει λεφτά, ποιος από βασικός φεύγει δανεικός και ποιος... δεν θα ιδρώσει ούτε καν τη φανέλα.

Μετά από καιρό η ΑΕΚ δείχνει να βρίσκει την ηρεμία της και να βαδίζει σε σωστό δρόμο ενόψει της νέας σεζόν, την οποία σχεδιάζει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο "τιμόνι". Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αποκτήθηκε για να λύσει το πρόβλημα της ομάδας στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ οι Δημήτρης Γούτας και Γεράσιμος Μήτογλου αποτέλεσαν δύο από τους καλύτερους Έλληνες στόπερ της περσινής χρονιάς και η Ένωση επένδυσε πάνω τους για την αμυντική γραμμή.

Ωστόσο, στην επικαιρότητα του Δικεφάλου κυριαρχεί η αναζήτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού από το εξωτερικό, με στόχο να διαδεχθεί τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και να γίνει ο ηγέτης της "κιτρινόμαυρης" άμυνας. Με τα υπάρχοντα δεδομένα και από τη στιγμή που η Ένωση διαθέτει επίσης τους Σβάρνα, Λάτσι, Νεντελτσιάρου, μιλάμε για συνολικά έξι κεντρικούς αμυντικούς. Άρα το λογικό συμπέρασμα είναι ότι κάποιος περισσεύει!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς καλείται να αποφασίσει με ποιους παίκτες θα πορευθεί στην άμυνα και το ποιος θα πρέπει να... θυσιαστεί.  Τα σενάρια που ακούγονται στη μανατζερική πιάτσα είναι αρκετά, όμως την τελική απάντηση μπορεί να δώσει μόνο ο Σέρβος τεχνικός σε συνεννόηση με τη διοίκηση.

Ακούγεται πως ένας εκ των νεαρών Μήτογλου και Λάτσι μπορεί να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Προκειμένου αφενός να "ψηθεί", μαζεύοντας εμπειρίες και επιστρέφοντας καλύτερος, και αφετέρου να αδειάσει μια θέση στη γεμάτη φετινή αμυντική γραμμή του Δικέφαλου.

Το έτερο σενάριο κάνει λόγο για πώληση είτε του Σβάρνα είτε του Νεντελτσιάρου, καθώς αμφότεροι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού. Ο Έλληνας διεθνής φερόταν κατά τη διάρκεια της σεζόν να βρίσκεται στα μεταγραφικά "ραντάρ" της Φιορεντίνα, ενώ ο Ρουμάνος έκανε μετριότατη σεζόν στην ΑΕΚ, αλλά οι εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του κράτησαν ψηλά τις μετοχές του. Γι' αυτό και γράφεται πως οι εκπρόσωποι του παίκτη ετοιμάζονται να φέρουν προτάσεις στην Ένωση για την παραχώρηση του 25χρονου στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη... κλοπή του Τζαβέλλα - Πώς τον "αρπάζει" η ΑΕΚ από ΠΑΟ - Ποιος κάνει το μεγάλο κονέ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags