Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Νέος... Τσιμίκας - Γράφει ιστορία ο Μαρινάκης - Τεράστια πώληση σε κορυφαίο σύλλογο της Ευρώπης!
| 2021-06-04 10:00:00

Νέος... Τσιμίκας - Γράφει ιστορία ο Μαρινάκης - Τεράστια πώληση σε κορυφαίο σύλλογο της Ευρώπης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέος... Τσιμίκας - Γράφει ιστορία ο Μαρινάκης - Τεράστια πώληση σε κορυφαίο σύλλογο της Ευρώπης!

Στο Λιμάνι δεν κάνουν βήμα πίσω και είναι για μία τεράστια συμφωνία. Ποια ομάδα από το "πάνω ράφι" ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για... ψώνια και ποιον ποδοσφαιριστή έχουν στο στόχαστρό τους. Δεν πρόκειται πάντως οι Πειραιώτες να κάνυον "παζάρια", καθώς υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού, καθώς ο μέσος από τη Γουινέα θεωρείται παίκτης με μεγάλες προοπτικές, δείχνει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι... καυτό για τον 24χρονο άσο.

Ο Καμαρά βρίσκεται στα "ραντάρ" ομάδων από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο Αφρικανός μέσος φέρεται να έχει πέραση στην Αγγλία και στην Ιταλία, ενώ εσχάτως το όνομά του ακούγεται και για την ισπανική Σεβίλλη.

Μάλιστα, ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον Καμαρά είναι πολύ σοβαρό, με την ομάδα του Χουλέν Λοπετέγι να φέρεται έτοιμη να μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του πρωταθλητή Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Σεβίλλη αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα επαφές τόσο με την πλευρά των Ερυθρολεύκων όσο και με αυτή του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, οι Σεβιγιάνοι αρέσκονται στο να επενδύουν σε ταλαντούχους παίκτες, ενώ το γεγονός ότι θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στο Champions League αποτελεί δέλεαρ για κάθε μεταγραφικό στόχο τους.

Φυσικά, θα πρέπει η ισπανική ομάδα να τα βρει πρώτα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν πρόκειται να συναινέσει σε πώληση του Καμαρά για... ψίχουλα. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πολύ καλά το "ρεύμα" που έχει ο διεθνής άσος στις ευρωπαϊκές αγορές και έχουν διαμηνύσει σε κάθε ενδιαφερόμενο πως δεν συζητούν με λιγότερα από 20.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό! Αυτόν παίρνουν από Ελλάδα - "Θηρίο" στη θέση 5 - Διώχνουν τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags