Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Αυτόν τον Έλληνα θέλει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Τι ζήτησε από Ιβάν - Η μεγάλη διαφορά με Μαρτίνς
| 2021-06-05 21:00:00

Αυτόν τον Έλληνα θέλει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Τι ζήτησε από Ιβάν - Η μεγάλη διαφορά με Μαρτίνς

Οι Μιχείες
Αυτόν τον Έλληνα θέλει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Τι ζήτησε από Ιβάν - Η μεγάλη διαφορά με Μαρτίνς

Η πρώτη μεταγραφή στην Τούμπα και η μεγάλη ευκαιρία του Δικεφάλου. Ποιον παίκτη θέλει να φέρει ξανά στην Θεσσαλονίκη ο Ρουμάνος και γιατί η τακτική του στις μεταγραφές, διαφέρει πάρα πολύ από αυτή του Πορτογάλου στον Ολυμπιακό. Αποκάλυψη Sportdog.gr!

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: O Ραζβάν Λουτσέσκου εκτός απο βασικό - ηγετικό box to box χαφ (8αρο-6άρι), θέλει βασικό δεξιό μπακ κι αριστερό μπακ (ο Μπάμπα με αποδοχές 1.800.000 ευρώ πολύ δύσκολα θα μείνει ακόμη και με ανανέωση δανεισμού), ακραίο με καθαρά χαρακτηριστικά εξτρέμ και σέντερ φορ αφού εκτός της εκκρεμότητας με την Μπριζ ο Κρέμντσικ μάλλον δεν... ξετρελαίνει τον Ρουμάνο κόουτς! Κυρίως όμως, θέλει πάση θυσία ο Ιβάν να του κάνει άμεσα μεταγραφή... αθλητικού/τεχνικού διευθυντή!! 

Στον Ραζβάν Λουτσέσκου αρέσει να προπονεί, να δημιουργεί γκρούπ, να διαχειρίζεται τους παίκτες του, να παίζει τα αγαπημένα του mind games με τους αντιπάλους αλλά δεν είναι... Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος συνάδελφός του θα ζητήσει επίμονα και φορτικά τον... Σεμέδο, τον Πέπε, τον Ραφίνια, τον Χασάν, τον Μπρούμα κάτι που ο Λουτσέσκου δεν κάνει. Γιατί στον "Στρατηγό" δεν αρέσει να ζητάει απο την διοίκηση να του πάρει συγκεκριμένα ονόματα αλλά σε συγκεκριμένες θέσεις να του προτείνουν μια short list απο παίκτες με ξεκάθαρα χαρακτηριστικά, τους οποίους θα σκανάρει και θα εγκρίνει ή όχι, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη και τον τεχνικό διευθυντή. Για αυτό, λοιπόν, επείγεται να πάει τέτοιος στο κλάμπ.

Σε κάθε κανόνα βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις. Ακόμη και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ειδικά για παίκτες με τους οποίους έχει ξανασυνεργαστεί και θεωρεί πως μπορεί - στο δεδομένο ταιμινγκ - να αποτελεί ευκαιρία η αποκτησή τους. Ποιόν θέλω να "φωτογραφίσω"; Μα φυσικά τον Δημητρη Λημνιό!!

Έφυγε ως βασικός στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική Ελλάδας για Κολωνία, μεταγραφή με την υπογραφή Ρέμπε, που πήγε 3.300.000 στο ταμείο της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, που πάσχιζε τότε να βγάλει την θηλειά του ffp. Μόνο που η Μπουντεσλίγκα εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον Βολιώτη εξτρέμ. Ξεκίνησε βασικός αλλά τελείωσε την σεζόν αόρατος. Στα τελευταία 11 παιχνίδια της Κολωνίας(συμπεριλαμβάνω και τους 2 αγώνες του μπαραζ), έμεινε στα 10 εκτός αποστολής και είχε μόλις ένα 5λεπτο ως αλλαγή. Κι απο τον Γενάρη και μετά ήταν μόνιμα στον πάγκο και έκανε κάποιες ολιγόλεπτες συμμετοχές. Συνολικά έπαιξε 12 ματς στην Μπουντεσλίγκα, τα 7 το 2020, χωρίς ...μισό 90λεπτο.

Το χειρότερο για τον Λημνιό; Ο Φούνκελ, ο προπονητής που πήγε και την έσωσε, δεν είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει στην Κολωνία αλλά στην εκθεσή του έχει κάνει αρνητική εισήγηση για τον Λημνιό. Ακόμη κι αν φύγει όμως,(μιλάμε για τον κόουτς που είχε τον Γκέκα στην Μπόχουμ), υπάρχει και ο αθλητικός διευθυντής της Κολωνίας που δεν υπολογίζει τον διεθνή Έλληνα ακραίο επιθετικό για την νέα σεζόν και θα προσπαθήσει να τον ξεφορτωθεί, ακόμη και δίνοντάς τον ως αντάλλαγμα ή δανεικό. Γιατί πολύ δύσκολα η Κολωνία θα πιάσει τα λεφτά που έσπρωξε πέρσι για τον Λημνιό. Λεπτομέρεια: η χρηματιστηριακή του αξία τον περασμένο Αύγουστο ήταν 4 εκατ. ευρώ, τώρα έχει κυλήσει κάτω απο τα 2.500.000!

Κάπου εδώ, λοιπόν, έρχεται και μπαίνει στην... ιστορία ο Λουτσέσκου, ο προπονητής που είχε... ξανασώσει τον Λημνιό. Την πρώτη φορά που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος, ο Λημνιός ήταν έτοιμος για να σταλεί δανεικός στον Πανιώνιο αν και επένδυση/αγορά 1 εκατ. ευρώ του Σαββίδη απο τον Ατρόμητο. Ο Λουτσέσκου κράτησε τον Λημνιό, τον εκπαίδευσε, τον έκανε βασικό μέλος του γκρούπ, τον εξέλιξε και έφτασε να γίνει βασικός και διεθνής. Ο ένας εκτιμάει/εμπιστεύεται τον άλλον, δεν θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής ενώ και οι δυο πλευρες θα βγουν κερδισμένες. Ο Λουτσέσκου θέλει εξτρεμ και ο Λημνιός θέλει ξανά περιβάλλον που θα τον πιστέψει, θα τον στηρίξει και θα του δώσει την δυνατότητα να παίζει!

Στο δια ταύτα: η Κολωνία δεν υπολογίζει τον Λημνιό για την νέα σεζόν, για την ακρίβεια θα τον βγάλει στους προς αποχώρηση/παραχώρηση παίκτες και ο ΠΑΟΚ μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Σίγουρα ο Λουτσέσκου όχι μόνο δεν θα έλεγε όχι αλλά θα κοιτάξει και προς τα εκεί. Μια υπόθεση βέβαια που ακόμη είναι πρώιμη αλλά 100% υπαρκτή αν και με υψηλό βαθμό δυσκολίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κερδίζει Μπίσεσβαρ ο Λουτσέσκου- Ποιοι φεύγουν, οι πρώτες μεταγραφές- Επίτευγμα Μαρτίνς το αήττητο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags