Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τον απογειώνει ο Γιοβάνοβιτς - Θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟ - Θυμίζει... Χατζηπαναγή, δείτε βίντεο"
| 2021-06-07 22:52:00

"Τον απογειώνει ο Γιοβάνοβιτς - Θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟ - Θυμίζει... Χατζηπαναγή, δείτε βίντεο"

του Γιώργου Κτενά
"Τον απογειώνει ο Γιοβάνοβιτς - Θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟ - Θυμίζει... Χατζηπαναγή, δείτε βίντεο"

Το 10αρι που θέλουν οι Πράσινοι και ο λόγος που δεν παίζει Ευρώπη. Το πρόβλημα τραυματισμού του, οι δυσκολίες για να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο και η μοναδική ευκαιρία του Τριφυλλιού με τον Σέρβο κόουτς. Πρόκειται για παίκτη με τρομερά χαρακτηριστικά.

Παναθηναϊκός: Το όνομα του 30χρονου χαφ Ομάρ Αμπντλουραχμάν, που θεωρείται από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στα γήπεδα του αραβικού ποδοσφαίρου, έχει συνδεθεί με τους Πράσινους λόγω τού Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον expert τού ποδοσφαίρου στον αραβικό κόσμο, τον Δημήτρη Σιώρη, και συλλέξαμε πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον παίκτη.

"Για αυτό δεν ήρθε ποτέ στην Ευρώπη - Δεν έχει μπάλα για τρία χρόνια - Κάνει τη διαφορά αν..."

Δημήτρη, ποια είναι η άποψή σου για τον Αμπντλουραχμάν, αγωνιστικά, που το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό;

Πάντα πίστευα ότι αυτός ο παίκτης μπορεί να παίξει σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά σε παλαιότερη συνέντευξη ο Νίκος Κολομπούρδας μου είχε πει για αυτόν τον παίκτη ότι δεν είναι εύκολο να βγει από τη χώρα και να βρει το ίδιο συμβόλαιο. Μην νομίζετε δεν είναι καθόλου εύκολο για κάποιον μουσουλμάνο να αλλάξει περιβάλλον, ενώ έχει μεγαλώσει με διαφορετικά ήθη και έθιμα σε μία κλειστή κοινωνία. Έχει και έναν αδερφό τον Μοχάμεντ που παίζει μέσος και είναι αναντικατάστατος στην Αλ Αΐν. Και αυτός μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση.

Eίναι παίκτης που μπορεί να παίξει βασικός στον Παναθηναϊκό και να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Ο Ομάρ έκανε το λάθος να φύγει πριν μία τριετία από την Αλ Αΐν και να πάμε στην Αλ Χιλάλ. Εκεί ήρθε ένας σοβαρός τραυματισμός που τον άφησε εκτός για σχεδόν όλη τη σεζόν. Προσπάθησε να συνέλθει, αλλά εδώ και τρία χρόνια στην ουσία δεν έχει παίξει σοβαρή μπάλα αντιμετωπίζοντας διαδοχικά προβλήματα. Εννοείται ότι στα καλά του μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά δυστυχώς δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό αποτυπώνεται ότι δεν μπορεί να βρει συμβόλαιο σε μεγάλη ομάδα των Η.Α.Ε.

"Θυμίζει Χατζηπαναγή - Παίζει δεκάρι και στα άκρα - Μακάρι να έρθει"

Ποιον παίκτη θυμίζει στο παιχνίδι του;

Θυμίζει Χατζηπαναγή στο παιχνίδι του. Είναι εξαιρετικός παίκτης με άριστη τεχνική, έχει την ντρίπλα σε κλειστό χώρο, μακρινή πάσα, στημένες μπάλες και φαρμακερό αριστερό πόδι. Κυκλοφορούν πολλά βίντεο στο διαδίκτυο, οπότε όσοι θέλουν να πάρουν μία άποψη για τον παίκτη μπορούν να τον απολαύσουν.

Ποιες είναι οι θέσεις που μπορεί να προσφέρει στο γήπεδο;

O Ομάρ παίζει κυρίως δεκάρι και μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι, ενώ παίζει και στα άκρα της επίθεσης. Περισσότερο όμως είναι καθαρό δεκάρι.

Μπορεί ο Γιοβάνοβιτς να του δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του;

Μπορεί κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού να μην είδαν με καλό μάτι την πρόσληψη του Ιβάν στον Παναθηναϊκό, ωστόσο όσοι έχουμε παρακολουθήσει τη δουλειά του γνωρίζουμε ότι αποτελεί εξαιρετική επιλογή και σίγουρα είναι ο κατάλληλος για να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του Ομάρ. Μακάρι να έρθει στον σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον... αέρα Έλληνας παίκτης του ΠAO - "Ψήνεται" μεγάλη έκπληξη - Το παίρνει πάνω του ο Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags