Facebook Pixel Ισπανικές "σειρήνες" για παίκτη του ΠΑΟ - Το... μπαλάκι σε Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς
| 2021-06-07 23:47:00

Ισπανικές "σειρήνες" για παίκτη του ΠΑΟ - Το... μπαλάκι σε Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Ισπανικές "σειρήνες" για παίκτη του ΠΑΟ - Το... μπαλάκι σε Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς

Όχι μόνο μια αλλά τρεις ομάδες από την Ιβηρική φαίνεται ότι έχουν στο στόχαστρό τους παίκτη του Παναθηναϊκού, με τους Πράσινους να σκέφτονται τι ακριβώς πρέπει να κάνουν ώστε να μην βγουν χαμένοι από αυτή την υπόθεση

Παναθηναϊκός - Αϊτόρ: Μπορεί έναν χρόνο πριν ο Ισπανός να είχε έρθει στο Τριφύλλι σαν τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, αφού όπου είχε αγωνιστεί μοίραζε πολλές ασιστ, ενώ παράλληλα σκόραρε, όμως το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε. Ο νεαρός εξτρέμ σε καμία περίπτωση δεν έπεισε με την απόδοσή του, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον έχει συμπεριλάβει σε αυτούς που θα δουν πιθανότατα την... έξοδο στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Το μόνο όμως σίγουρο είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός έχει... πέραση στην πατρίδα του, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της eldesmarque.com τρεις σύλλογοι από την χώρα της Ιβηρικής τον θέλουν, με την Σπόρτινγκ Χιχόν να φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα.

"Η Σπόρτινγκ Χιχόν προετοιμάζεται για τα καλοκαιρινά ψώνια της με μεγάλη αισιοδοξία. Ενώ δεν υπάρχουν ακόμη επιβεβαιωμένες μεταγραφές, στο θέμα των αποχωρήσεων υπάρχει μια καλή επιτάχυνση, αλλά ακόμα περισσότεροι παίκτες θα πρέπει να αποχωρήσουν. 

Μόνο τότε θα προκύψουν νέες προσθήκες μία εκ των οποίων θα μπορούσε να είναι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, του οποίου το όνομα κερδίζει πόντους ως μία πιθανή απόκτηση της Σπόρτινγκ. 

Το μέλλον του Καταλανού εξτρέμ μοιάζει να είναι μακριά από τον Παναθηναϊκό, έναν σύλλογο που έχει ήδη γνωστοποιήσει στους μάνατζερ του την πρόθεση να αποχωρήσει πριν ξεκινήσει η πράσινη προετοιμασία. Εχοντας συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 , η πρόθεση της αθηναϊκής ομάδας είναι να πετύχει την πώλησή του, ενώ αυτή του ποδοσφαιριστή να αποκτήσει την ελευθερία του για να διαπραγματευτεί το μέλλον του με μεγαλύτερη άνεση. 

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Αϊτόρ ανέφερε ο «SER Deportivos Gijón», ο οποίος επέμεινε στην ανάγκη της ομάδας να ενισχυθεί στα «φτερά», ειδικά μετά τις αποχωρήσεις του Κάρλος Καρμόνα και του Νίκολα Κούμιτς. 

Ο Αϊτόρ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει διαρρεύσει για τη Σπόρτινγκ Χιχόν και δίπλα του υπάρχοει ο Αντι Καβάγια που μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου.

Η πρόθεση του Κανταλαπιέδρα είναι ξεκάθαρη. Το μόνο πράγμα που περνάει από το κεφάλι του είναι να επιστρέψει στο ισπανικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι, κυρίως, το μεγάλο εμπόδιο για το Σπότινγκ. 

Ο Καταλανός εξτρέμ ήταν ήδη σε θέση να επιστρέψει την περασμένη σεζόν, όταν απέρριψε τη Ρεάλ Σαραγόσα για τον Παναθηναϊκό ενώ περίμενε μία προσφορά από ένα κλαμπ της LaLiga που δεν ήρθε ποτέ. 

Τώρα, οι Αραγονέζοι έχουν και πάλι το όνομά του στην ημερήσια διάταξη, όπως και η Μαγιόρκα. 

Η Χιχόν ελπίζει ότι ο Αϊτόρ θα μείνει τελικά ελεύθερος για να διαπραγματευτεί τη υπογραφή του, αλλά θα πρέπει να μειώσει τις απολαβές που λαμβάνει στην Αθήνα", αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ για τον παίκτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags