Facebook Pixel Ολυμπιακός: Με 1,4 εκατ. τον χρόνο ποιος θα κάνει "χαλάστρα" στους Πειραιώτες;
| 2021-06-08 10:00:00

Τα σκάει χοντρά ο Ολυμπιακός! "Πιέζει" ο Μοντεστό, συμβόλαιο 1.4 εκατ. - "Μάχη" με ομάδα της La Liga

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα σκάει χοντρά ο Ολυμπιακός! "Πιέζει" ο Μοντεστό, συμβόλαιο 1.4 εκατ. - "Μάχη" με ομάδα της La Liga

Μεταγραφή έκπληξη στο Λιμάνι. Τι δείχνει η επιμονή του Γάλλου; Οι Πειραιώτες έχουν κάνει μία εξαιρετική προσφορά για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα, όμως η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Η έλευσή του θα συνδυαστεί με... πώληση;
 

Ολυμπιακός: Το όνομα του Κλεμέντ Γκρενιέ βρέθηκε στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, καθώς φαίνεται ότι οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να έχουν έτοιμη λίστα με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να καλύψουν ενδεχόμενη αποχώρηση του Καμαρά το φετινό καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι ο Γκρενιέ δεν αγωνίζεται ακριβώς στη θέση του Καμαρά, καθώς τυπικά η θέση του είναι μεν στον άξονα αλλά περισσότερο ως 8άρι και λιγότερο ως 6άρι - Αν και έχει αγωνιστεί και ως 6άρι με επιτυχία στην καριέρα του.

Ο Γκρενιέ έχει συμμετοχές σε όλες τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας, καθώς έχει φτάσει με 5 συμμετοχές και στην Ανδρών. Παράλληλα, φέτος είχε γεμάτη σεζόν στη Ρεν, με παρουσία σε πέντε παιχνίδια στη φάση των ομίλων τού Τσάμπιονς Λιγκ, συν 23 παιχνίδια, 4 γκολ και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα. 

Πάμε, τώρα, και στο ενδιαφέρον κομμάτι της υπόθεσης: Ο Ολυμπιακός, μέσω του Μοντέστο, έχει προσεγγίσει τον παίκτη και του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1,4 εκατ. ευρώ. Μια πρόταση που είναι, τουλάχιστον, ενδιαφέρουσα, καθώς μιλάμε για παίκτη που είναι 30 ετών και, άρα, ψάχνει έτσι κι αλλιώς για καλά συμβόλαια. Το κασέ του, άλλωστε, είναι πάνω από το 1 εκατ. ευρώ στη Γαλλία και αυτό δείχνει πολλά.

Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει η σφήνα της Μπέτις (πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται και η Λιόν για την περίπτωσή του), που φαίνεται ότι έχει τη διάθεση να ανέβει πάνω από την προσφορά που του έχουν κάνει οι Πειραιώτες - Δηλαδή να προσφέρει πάνω από 1,4 εκατ. ευρώ.

Θα φέρουν στην Ελλάδα τον Γκρενιέ οι Ερυθρόλευκοι; Κι αν ναι, θα είναι για να καλύψει το κενό του Καμαρά όπως ακούγεται στην πιάτσα ή επειδή είναι περισσότερο 8άρι, χαφ με δημιουργικά και όχι τόσο με ανασταλτικά χαρακτηριστικά δηλαδή, μπορεί πιθανή έλευσή του να αποτελέσει μια ακόμα λύση στα χαφ, αλλά να μην θεωρηθεί αντι-Καμαρά; Περισσότερες οι ερωτήσεις στην περίπτωση του διεθνή Γάλλου άσου και λιγότερες οι ξεκάθαρες απαντήσεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ-έκπληξη από Ιταλία για Ολυμπιακό! Πόλεμος για... - Ο Μαρινάκης "κλέβει" από ΠΑΟ τον αντι-Σα  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags