Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη που "φτιάχνει" τους ΠΑΟΚτσήδες - Κοντά σε συμφωνία με κορυφαίο όνομα - Τρελά λεφτά!
| 2021-06-08 19:50:00

Αποκάλυψη που "φτιάχνει" τους ΠΑΟΚτσήδες - Κοντά σε συμφωνία με κορυφαίο όνομα - Τρελά λεφτά!

Sportdog Team
Αποκάλυψη που "φτιάχνει" τους ΠΑΟΚτσήδες - Κοντά σε συμφωνία με κορυφαίο όνομα - Τρελά λεφτά!

Ο Ιβάν Σαββίδης τα... σκάει για σπουδαίο ποδοσφαιριστή που κάνει τη διαφορά. Εξέλιξη που ενθουσιάζει τόσο τους οπαδούς του Δικεφάλου όσο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου!

Κοντά σε συμφωνία με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς για νέο συμβόλαιο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ!

Την αποκάλυψη έκανε ο Κώστας Πετρωτός μιλώντας στο Metropolis 95,5. Όπως τόνισε ο έμπειρος ρεπόρτερ, οι επιτελείς του Δικεφάλου και η πλευρά του παίκτη οδεύουν προς την εύρεση της "χρυσής τομής", ώστε ο Σέρβος να παραμείνει κάτοικος Τούμπας.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και ο ΠΑΟΚ φέρεται να συναινεί σε αυτό που ζητά ο Γιόβιτσα Ζίβκοβιτς, ο πατέρας του Αντρίγια που είναι και μάνατζέρ του, ένα συμβόλαιο λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Οι δυο πλευρές δεν είναι μακριά. Η φόρμουλα της νέας συνεργασίας αναμένεται να είναι ένα νέο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ και διάρκεια ως το 2023.

Το νέο συμβόλαιο θα καταστήσει τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του Δικεφάλου. Η προηγούμενη συμφωνία με τον παίκτη, που εκπνέει το φετινό καλοκαίρι, ήταν μονοετής και απέφερε στον Ζίβκοβιτς περίπου 500.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags