Facebook Pixel ΑΕΚ: Διπλή "βόμβα" για την ΑΕΚ - "Στην Ελλάδα σπουδαίος ξένος άσος - Πολύ κοντά και στον Τζαβέλλα"!
| 2021-06-08 23:07:00

Διπλή "βόμβα" για την ΑΕΚ - "Στην Ελλάδα σπουδαίος ξένος άσος - Πολύ κοντά και στον Τζαβέλλα"!

Sportdog Team
Διπλή "βόμβα" για την ΑΕΚ - "Στην Ελλάδα σπουδαίος ξένος άσος - Πολύ κοντά και στον Τζαβέλλα"!

Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι τελευταίες εξελίξεις και το ρεπορτάζ που υποστηρίζει ότι η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα.

Ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Ολιβιέ Εντσάμ φέρεται να βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ ο Δικέφαλος είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα, σύμφωνα με τον Γιάννη Καραλή.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε στον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM, ο Γάλλος μέσος ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Πάντως, παρά τα όσα ακούγονται για "κλεισμένη" μεταγραφή, οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαψεύδουν πως υπάρχει συμφωνία με τον Εντσάμ, τονίζοντας πως ο παίκτης ανήκει ακόμα στη Σέλτικ.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ του Γιάννη Καραλή ανέφερε ότι οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ενώ επεσήμανε πως δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από την Αλάνιασπορ μέσα στην εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ΑΕΚ διαψεύδεται κατηγορηματικά τόσο η φημολογούμενη άφιξη του Εντσάμ στην Ελλάδα όσο και οι πληροφορίες περί προχωρημένων επαφών με τον Τζαβέλλα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags