Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει στον Δικέφαλο με Καγκάβα και Ζίβκοβιτς!
| 2021-06-09 08:52:00

"Mπαμ" Λουτσέσκου με "τελειωμένο" του Γκαρσία! Yπογράφει στον ΠΑΟΚ - Λεφτάρες για top class εξτρέμ

Sportdog Team
"Mπαμ" Λουτσέσκου με "τελειωμένο" του Γκαρσία! Yπογράφει στον ΠΑΟΚ - Λεφτάρες για top class εξτρέμ

Φαίνεται ότι ο Λουτσέσκου θέλει να δώσει μια ευκαιρία ακόμα στον παίκτη που ο Πάμπλο Γκαρσία ... δεν έβλεπε καθόλου στη θητεία του στον Δικέφαλο ως προπονητής - Έτοιμος για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με διπλασιαμό αποδοχών ο Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει στον Δικέφαλο με Καγκάβα και Ζίβκοβιτς!

Φαίνεται ότι ο Λουτσέσκου θέλει να δώσει μια ευκαιρία ακόμα στον παίκτη που ο Πάμπλο Γκαρσία ... δεν έβλεπε καθόλου στη θητεία του στον Δικέφαλο ως προπονητής - Έτοιμος για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με διπλασιαμό αποδοχών ο Ζίβκοβιτς!

"Κωδικός Καγκάβα - Ο Λουτσέσκου τον θέλει του χρόνου", αναφέρει πρωτοσέλιδα σήμερα η Live Sport για τον Ιάπωνα άσο με την τεράστια καριέρα, που όμως στον Δικέφαλο δεν κατάφερε ποτέ να βρει ρυθμό και τα πατήματά του.

Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει και το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Μetrosport, με τίτλο "Κολώνα ο Αντρίγια". Το δημοσίευμα προσθέτει: "Ο Λουτσέσκου θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο την ποιότητα του Σέρβου άσου και να χτίσει πάνω του στην επίθεση - Έτοιμη η διοίκηση να μπει στην τελική συζήτηση για ηγεμονικό συμβόλαιο με διπλασιασμό απολαβών".

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ ποντάρει πολλά πάνω στην παρουσία του Ζίβκοβιτς και του το δείχνει με κάθε τρόπο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags