Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Θέλει να φέρει παιχταρά από το Νησί!
| 2021-06-09 10:00:00

Από το Νησί η καλοκαιρινή... βόμβα Μαρινάκη - Δεν είναι εξτρέμ - Ρίχνει πολύ χρήμα για την υπέρβαση!

του Παναγιώτη Νικολάου
Από το Νησί η καλοκαιρινή... βόμβα Μαρινάκη - Δεν είναι εξτρέμ - Ρίχνει πολύ χρήμα για την υπέρβαση!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την παράδοση, πάει για μεγάλη μεταγραφή. Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να φέρουν άλλο ένα όνομα από τη Βρετανία και μόνο σίγουρο δεν είναι πως αυτός θα είναι ακραίος. Υπάρχει σχετική λίστα, όμως στο Λιμάνι θα κυνηγήσουν τη μεγάλη έκπληξη.

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι ο Μαρινάκης αγαπάει το αγγλικό ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα λόγω τις εμπλοκής του στην Νότιγχαμ Φόρεστ έχει αρκετούς ανθρώπους στο Νησί που αποτελούν τα… μάτια του.

Βασική προτεραιότητα για τους "ερυθρόλευκους" αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι η απόκτηση του βασικού εξτρεμ της ομάδας για τη νέα χρονιά, με τα ονόματα που ακούγονται να προέρχονται όμως κυρίως από άλλα πρωταθλήματα, όπως της Γαλλίας που αγωνίζεται ο Ρομέν Ντελ Καστίγιο, της Τουρκίας, με τον Αλασάν Ενταό και της Πορτογαλίας λόγω της γνώσης των παικτών που έχει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Από την Αγγλία ο μόνος μεσοεπιθετικός που ακούστηκε είναι ο Ρις Νέλσον που ανήκει στην Άρσεναλ. O 21 ετών Βρετανός αγωνίστηκε την φετινή σεζόν 9 φορές με τους "κανονιέρηδες" σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 1 γκολ, στο 0-3 επί της Μόλντε για τους ομίλους του Europa League και σίγουρα την επόμενη χρονιά θέλει να βρει ομάδα που θα του δώσει παραπάνω χρόνο συμμετοχής, αν ο Μικέλ Αρτέτα δεν του εγγυηθεί κάτι τέτοιο με τους Λονδρέζους.

Παρόλα αυτά δεν είναι δεδομένο ο… πολυδιαφημισμένος εξτρέμ να προέρχεται από την Αγγλία. Το σίγουρο είναι πάντως πως οι "ερυθρόλευκοι" θα ασχοληθούν με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο Νησί. Ακόμα και αν αυτός δεν είναι ακραίος. Μπορεί η… αγγλική βόμβα να είναι σε άλλη θέση και αυτό κρατείστε το.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την τελευταία πενταετία ο Ολυμπιακός έχει αγοράσει 11 ποδοσφαιριστές που ήρθαν απευθείας από ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ οι έξι από αυτούς από σύλλογο που αγωνιζόταν εκείνη την στιγμή στην Premier League (Παπασταθόπουλος, Βινάγκρε, Μιράντα, Μιραλάς, Μάριν και Παρέδες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό - Φέρνουν "σκύλο" στο Λιμάνι - Τρίβει τα χέρια ο Μπαρτζώκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags