Facebook Pixel Βλάνταν Μιλόγεβιτς - ΑΕΚ: "Τελειώνει" TOP όνομα της ΑΕΚ - Δεν αντέχει τα "καψώνια", σκάει πρόταση - Αποφασίζει ο Μιλόγεβιτς
| 2021-06-09 12:30:00

"Τελειώνει" TOP όνομα της ΑΕΚ - Δεν αντέχει τα "καψώνια", σκάει πρόταση - Αποφασίζει ο Μιλόγεβιτς

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τελειώνει" TOP όνομα της ΑΕΚ - Δεν αντέχει τα "καψώνια", σκάει πρόταση - Αποφασίζει ο Μιλόγεβιτς

Ο Σέρβος κόουτς προχωράει στην "εκκαθάριση" του ρόστερ. Ποιο πρωτοκλασάτο όνομα της Ένωσης είναι απογοητευμένος με όσα βιώνει στην ομάδα και ψάχνει πρόταση για να φύγει. Οι Κιτρινόμαυροι δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Βλάνταν Μιλόγεβιτς - ΑΕΚ: Η μεταγραφή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ έγινε... σήριαλ, με τους Κιτρινόμαυρους να τον έχουν στη λίστα τους για μήνες προτού τελικά κατορθώσουν να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Εντούτοις, η πρώτη σεζόν του Σουηδού στην Ελλάδα χαρακτηρίστηκε από μεγάλη αστάθεια στην απόδοσή του και άφησε τους οπαδούς της Ένωσης με παράπονο. Και αυτό γιατί υπήρξαν παιχνίδια μέσα στη σεζόν που ο Τάνκοβιτς έδειξε τρομερά στοιχεία και "καθάρισε". Στα υπόλοιπα όμως, πολλές φορές ήταν κάτω του μετρίου.

Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να ρίχνει το φταίξιμο σε μεγάλο βαθμό στον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς πρόσφατα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για παράπονα του Σουηδού στον μάνατζέρ του αναφορικά με τη διαχείριση που έτυχε τη φετινή σεζόν. Πράγματι, ο Χιμένεθ αδίκησε τον βιρτουόζο μεσοεπιθετικό σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ κάποιες φορές έδινε την εντύπωση ότι του κάνει... καψώνια, με την τάση να τον ξεκινά στην ενδεκάδα και να τον κάνει αλλαγή νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο κατ' εξακολούθηση.

Η φημολογούμενη δυσαρέσκεια του 26χρονου παίκτη για τα όσα βίωσε στην πρώτη του χρονιά στον Δικέφαλο έχει... φουντώσει τα σενάρια για το μέλλον του, αφού τέτοιες περιπτώσεις έχει αποδειχθεί ότι πολύ συχνά προδίδουν μεταγραφικές εξελίξεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν θα είχαν αντίρρηση σε μια πιθανή πώληση του Τάνκοβιτς, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθούν οικονομικά. Εξάλλου, ο Σουηδός ήρθε ως ελεύθερος στην ομάδα, συνεπώς δεν υφίσταται το "άγχος" του να μην υπάρξει χασούρα στο ισοζύγιο μεταγραφής-πώλησης.

Εάν η πλευρά του Τάνκοβιτς αποφασίσει πως το μέλλον του παίκτη είναι μακριά από την Ένωση, ψαχτεί και φέρει μια καλή προσφορά, οι Κιτρινόμαυροι θα το συζητήσουν πολύ σοβαρά...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που "τελειώνει" ο Μιλόγεβιτς από ΑΕΚ - Πωλείται Έλληνας άσος - Φεύγει τεράστιο ταλέντο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags