Facebook Pixel Αλλαγή δεδομένων για βασικό παίκτη του ΠΑΟΚ - Μόνο έτσι μένει στην Θεσσαλονίκη
| 2021-06-09 16:44:00

Αλλαγή δεδομένων για βασικό παίκτη του ΠΑΟΚ - Μόνο έτσι μένει στην Θεσσαλονίκη

Sportdog Team
Αλλαγή δεδομένων για βασικό παίκτη του ΠΑΟΚ - Μόνο έτσι μένει στην Θεσσαλονίκη

Κάθε μέρα που περνάει ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκει νέες δυσκολίες στα μεταγραφικά πλάνα που είχαν καθώς μετά τα προβλήματα που υπάρχουν με την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, φαίνεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρήκαν ακόμα έναν... πονοκέφαλο

ΠΑΟΚ - Ραχμάν Μπάμπα: Στους δημοσιογράφους της Γκάνας μίλησε ο νεαρός παίκτης το βράδυ της Τρίτης (8/6), μετά το τέλος του φιλικού της εθνικής της πατρίδας του με το Μαρόκο. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κώστας Πετρωτός στο Metropolis 95.5 ο ίδιος φάνηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τον Δικέφαλο του Βορρά και την συνεργασία που είχαν και στόχος του είναι να συνεχίσει να βρίσκεται στην Τούμπα και τη νέα χρονιά.

Το ιδανικό, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, για εκείνον είναι να μπορέσουν οι Ασπρόμαυροι να τον αγοράσουν, κάτι που όμως είναι πολύ δύσκολο. Κάπου εκεί αρχίζουν τα προβλήματα, μιας και ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής θέλει, όπως λέει, σταθερότητα στην καριέρα του, μιας και τα τελευταία 2,5 χρόνια αλλάζει συνεχώς ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι βρεθεί ομάδα που θα ικανοποιήσει οικονομικά την Τσέλσι, ο Ραχμάν Μπάμπα, δύσκολα θα πει όχι, αν όμως δεν βρεθεί ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για έναν πιθανό νέο δανεισμό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags