Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτοιμος να τα χώσει χοντρά είναι ο Σαββίδης!
| 2021-06-11 08:05:00

Τα… σκάει ο Σαββίδης για τον επιθετικό - Κορυφαίο όνομα, επιλογή Λουτσέσκου - "Τρώει" Πρίγιοβιτς!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τα… σκάει ο Σαββίδης για τον επιθετικό - Κορυφαίο όνομα, επιλογή Λουτσέσκου - "Τρώει" Πρίγιοβιτς!

Πάνω από 2 εκατομμύρια για παίκτη με εντυπωσιακό βιογραφικό. Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν φορ και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο όνομα. Είναι από τη λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου και είχε απασχολήσει ξανά τον Δικέφαλο.
 

ΠΑΟΚ: Είναι δεδομένο ότι ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει να βρει τον επιθετικό που θα είναι μαζί με τον Κάρολ Σφιντέρσκι η αιχμή του… δώρατος της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου για την επόμενη χρονιά. Το όνομα που ακούγεται πιο έντονα είναι αυτό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, παίκτη που ξέρει ο Ρουμάνος, ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και την παραμονή του Μίκαελ Κρμέντσικ στην Τούμπα και τη νέα σεζόν.

Το βράδυ όμως της Δευτέρας (7/6) ακόμα ένας παίκτης εμφανίστηκε ως στόχος των Ασπρόμαυρων για την συγκεκριμένη θέση. Πρόκειται για τον 30χρονο Φακούντο Φερέιρα που αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά στην Θέλτα έχοντας 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχοντας σημειώσει 1 γκολ, απέναντι στην πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Αργεντίνος, που κοστολογείται περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ, πήγε στην Γαλικία τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοσή του με αποτέλεσμα στις 30 Ιουνίου να μένει ελεύθερος, μιας και δεν του ανανεώθηκε το συμβόλαιο.

Αυτή βέβαια δεν είναι πρώτη φορά που το όνομα του Φερέιρα συνδέεται με αυτό του Δικεφάλου του Βορρά. Όταν τον Ιανουάριο του 2019 ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφυγε από την Τούμπα, δημοσιεύματα από την Ρουμανία ανέφεραν για ενδιαφέρον του Λουτσέσκου προς το πρόσωπό του, με τον Αργεντίνο τότε να αγωνίζεται τότε στην Μπενφίκα που έψαχνε να βρει ομάδα να τον δώσει. Τελικά οι Ασπρόμαυροι κατέληξαν στον Τσούμπα Άκπομ από την Άρσεναλ, με τον έμπειρο επιθετικό να πηγαίνει δανεικός στην Εσπανιόλ.

Φαίνεται όμως ότι ούτε τώρα πρόκειται να έχουμε… γάμο των δύο πλευρών, τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα καθώς τόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όσο και το περιβάλλον του Φακούντο Φερέιρα δεν επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα για δήθεν ενδιαφέρον από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε ο τόπος για Σαββίδη και ΠΑΟΚ! Αγοράζει κι άλλη ομάδα ο Ιβάν; Αυτή είναι όλη η αλήθεια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags