Facebook Pixel Δημοσίευμα "βόμβα" για Ολυμπιακό - "Δουλεύουν την επιστροφή του..." - Τρέλα στον κόσμο
| 2021-06-11 20:35:00

Δημοσίευμα "βόμβα" για Ολυμπιακό - "Δουλεύουν την επιστροφή του..." - Τρέλα στον κόσμο

Sportdog Team
Δημοσίευμα "βόμβα" για Ολυμπιακό - "Δουλεύουν την επιστροφή του..." - Τρέλα στον κόσμο

Σύμφωνα με όσα γράφουν δημοσιογράφοι από χώρα του εξωτερικού ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να βάλει... φωτιά το ελληνικό σκηνικό, μιας και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια επιστροφή ποδοσφαιριστή στον Πειραιά που θα προκαλέσει... πανικό, τόσο στην χώρα μας, όσο και στην Ευρώπη

Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Έτοιμος να βάλει... φωτιά στο ποδοσφαιρικό σκηνικό της χώρας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό που θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα tuttomercatoweb αναφέρει:  

"Ο Μανωλάς μπορεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Υπήρξαν μάλιστα ήδη οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά θα πάρει αρκετό καιρό για να ολοκληρωθούν, είτε θετικά είτε αρνητικά. Ο Ελληνας σέντερ μπακ, πάντως, θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο ελληνικός σύλλογος έχει ενημερωθεί για την επιθυμία του ποδοσφαιριστή και έχει ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του και ίσως υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Ο Ολυμπιακός δουλεύει την επιστροφή του Μανωλά".

Σίγουρα πάντως μόνο εύκολο δεν είναι να επιστρέψει ο Κώστας Μανωλάς, μιας και έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ ο πρώην παίκτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε φέτος 33 εμφανίσεις με τους Παρτενοπέι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags