Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ανατροπή με Πρίγιοβιτς - Αυτή θα είναι η νέα ομάδα του; - Θα... τρελαθούν ΠΑΟΚτσήδες και Λουτσέσκου!
| 2021-06-12 10:00:00

Ανατροπή με Πρίγιοβιτς - Αυτή θα είναι η νέα ομάδα του; - Θα... τρελαθούν ΠΑΟΚτσήδες και Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή με Πρίγιοβιτς - Αυτή θα είναι η νέα ομάδα του; - Θα... τρελαθούν ΠΑΟΚτσήδες και Λουτσέσκου!

Όλα τούμπα με τον Σέρβο επιθετικό που "χαρίζει" εκατομμύρια. Τι γράφουν στη Σερβία, τα σενάρια για τον Δικέφαλο και γιατί πρέπει να ξεχάσει τα χρήματα που παίρνει τώρα, εάν θέλει να φύγει από την Αραβία. Πότε και πώς μπορεί να κλείσει το μεγάλο deal...

ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Όσο δεν ξεκαθαρίζει το μέλλον του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τόσο τα σενάρια για τη συνέχεια της καριέρας του συνεχίζονται, ενή η επάνοδος του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ "φούντωσε" τη φημολογία περί πιθανής επιστροφής του Σέρβου στην Τούμπα.

Το όνομα του υψηλόσωμου επιθετικού συνδέθηκε το προηγούμενο διάστημα έντονα με τον Ερυθρό Αστέρα, που παρουσιαζόταν να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του. Ωστόσο, τα ΜΜΕ της Σερβίας έχουν αλλάξει στάση το τελευταίο διάστημα, βλέποντας ότι η περίπτωση του "Πρίγιο" απομακρύνεται για τον Ερυθρό Αστέρα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ρίχνοντας κανείς μια ματιά στα όσα γράφονται στη Σερβία, οι συμπατριώτες του 31χρονου σέντερ φορ αναφέρουν πλέον ότι ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα για τον παίκτη, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα είχε καμία αντίρρηση στο να ξανασμίξει με τον Πρίγιοβιτς στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, υπό τις οδηγίες του ο διεθνής άσος έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στον Δικέφαλο και τα γκολ του έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να κατακτηθεί το πρωτάθλημα το 2019, άσχετα εάν ο Σέρβος έφυγε στα μέσα της σεζόν με τρελά λεφτά για την Αλ Ιτιχάντ.

Στη Σαουδική Αραβία ο Πρίγιοβιτς δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες και σε κάθε μεταγραφική περίοδο "παίζει" το σενάριο αποχώρησής του από την Αλ Ιτιχάντ, όμως δεν τα βρίσκει με τον αραβικό σύλλογο, αφού δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να χαρίσει το "χρυσό" συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

Έτσι και φέτος, τον σημαντικότερο παράγοντα για το αν υπάρχουν πιθανότητες επιστροφής του "Πρίγιο" στους Κυπελλούχους Ελλάδας θα αποτελέσει το κατά πόσο ο 31χρονος άσος θα ρίξει το κασέ του. Διότι είναι εύκολα κατανοητό ότι συμβόλαιο με πάνω από 5.000.000 ευρώ ετησίως, όπως αυτό που απολαμβάνει στην Αλ Ιτιχάντ, δεν πρόκειται να βρει ούτε στον Δικέφαλο ούτε πουθενά αλλού στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τον κατάπιε η Bundesliga - Δεν βελτιώθηκε καθόλου ο Λημνιός - Έτσι τον δίνει η Κολωνία σε... ΠΑΟΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags