Facebook Pixel "Χαιρετάει" πρωτοκλασάτος παίκτης του Ολυμπιακού - Τον θέλει ομαδάρα - Πολύ μικρή η διαφορά
| 2021-06-12 17:23:00

"Χαιρετάει" πρωτοκλασάτος παίκτης του Ολυμπιακού - Τον θέλει ομαδάρα - Πολύ μικρή η διαφορά

Sportdog Team
"Χαιρετάει" πρωτοκλασάτος παίκτης του Ολυμπιακού - Τον θέλει ομαδάρα - Πολύ μικρή η διαφορά

Όλα δείχνουν ότι ένας από τους καλύτερους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας μετράει... ώρες στον Πειραιά μιας και σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης σκέφτεται πολύ σοβαρά την απόκτησή του

Μαντί Καμαρά - Ολυμπαικός: Είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, ότι ο Αφρικανός μέσος είναι στην μεταγραφική λίστα της Νάπολι και οι πάντες περίμεναν τους Ιταλούς να κάνουν την κίνησή τους, μιας και τον θεωρούν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μπακαγιόκο που είναι δανεικός από την Τσέλσι και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Λονδίνο. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα γράφει η Tuttosport το Σάββατο (12/6) οι Παρτενοπέι, έχουν τον ποδοσφαιριστή των Ερυθρολεύκων στην κορυφή της λίστας του και μάλιστα είναι έτοιμοι να προσφέρουν 15 εκατομμύρια για τον αποκτήσουν.

Παράλληλα τονίζουν ότι οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να τον πουλήσουν για λιγότερα από 20 εκατομμύρια, όμως τις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις μεταξύ Βαγγέλη Μαρνινάκη και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με σκοπό να υπάρξει συμφωνία. Πάντως στο συγκεκριμένο δημοσίευμα για τον Μαντί Καμαρά, δεν αναφέρεται πουθενά το ενδιαφέρον που έχει ο Ολυμπιακός για τον Κώστα Μανωλά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags