Facebook Pixel Αυτόν σκέφτεται για δεξί μπακ ο Ραζβάν - Ένα βήμα πριν τον ΠΑΟΚ - Γιατί δεν ανακοινώνεται
| 2021-06-13 00:30:00

Αυτόν σκέφτεται για δεξί μπακ ο Λουτσέσκου - Ένα βήμα πριν τον ΠΑΟΚ - Γιατί δεν ανακοινώνεται

Sportdog Team
Αυτόν σκέφτεται για δεξί μπακ ο Λουτσέσκου - Ένα βήμα πριν τον ΠΑΟΚ - Γιατί δεν ανακοινώνεται

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Δικεφάλου του Βορρά καθώς βρίσκεται μια... ανάσα από τον ποδοσφαιριστή που θα καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας των Ασπρόμαυρων

ΠΑΟΚ - Λούκας Τέιλορ: Πολύ κοντά στο νέο δεξί μπακ βρίσκεται ο Δικέφαλος του Βορρά σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Κώστας Πετρωτός. Συγκεκριμένα το όνομα που θα βοηθάει τον Αντρέ Βεϊρίνια θα είναι ο Βραζιλιάνος παίκτης της Ντνίπρο και σε λίγες μέρες θα μείνει ελεύθερος από τους Ρώσους. Το όνομα προέκυψε από το σκάουτινγκ των ανθρώπων της ΠΑΕ και παρά το γεγονός ότι Σαχτάρ, Καραμπάχ και Σεντ Ετιέν τον ήθελαν επέλεξε τη Θεσσαλονίκη. Όπως έχει γίνει γνωστό το συμβόλαιό του θα είναι περίπου στο μισό εκατομμύριο, ποσό απολύτως συμβατό με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.Ο λόγος που ακόμα δεν έχει αποκτηθεί είναι ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ακόμα δύο παίκτες στα υπόψιν του, με την διαφορά ότι αυτοί έχουν και τιμή αγοράς, που κυμαίνεται περίπου στις 600.000 ευρώ και σίγουρα είναι πιο αξιόπιστες λύσεις.

Ο 26χρονος έχει ξεκίνησε να αγωνίζεται από τις ακαδημίες της Παλμέιρας και μάλιστα το 2015 αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα τέσσερις φορές. Ακολούθησαν δανεισμοί στις Κρισιούμα, Παρανά, Red Bull Βραζιλίας, Παϊσαντού, Μποταφόγκο -SP, Μπόα Εσπόρτε και το 2018 πήρε μεταγραφή στην Καρπάτι Λβιβ, που είχε 17 συμμετοχές και 3 γκολ. Συνέχισε στην Εστορίλ και τον Ιανουάριο του 2020 πήρε μεταγραφή στη Ντνίπρο. Ακόμα ένας σημαντικός λόγος που ο Λούκας Τέιλορ μπήκε στο ραντάρ του ΠΑΟΚ ήταν και η πολύ καλή γνώμη που είχε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου για τον παίκτη, μιας και τον έχει αντιμετωπίσει όντας τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags