Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χένρι Ονιεγκούρου: Ανοίγει ο δρόμος για μεταγραφή "φωτιά" στον Ολυμπιακό - Η κίνηση που τον ντύνει "ερυθρόλευκο"
| 2021-06-13 00:05:00

Ανοίγει ο δρόμος για μεταγραφή "φωτιά" στον Ολυμπιακό - Η κίνηση που τον ντύνει "ερυθρόλευκο"

Sportdog Team
Ανοίγει ο δρόμος για μεταγραφή "φωτιά" στον Ολυμπιακό - Η κίνηση που τον ντύνει "ερυθρόλευκο"

Μόνο ευχάριστα είναι τα νέα στην ομάδα του Πειραιά, καθώς το Σάββατο (12/6) έγινε γνωστή μια είδηση που αλλάζει τα μεταγραφικά δεδομένα και μπορεί να φέρει στους πρωταθλητές ένα παίκτη που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων 

Ολυμπιακός - Χένρι Ονιεκούρου: Ο Νιγηριανός είναι από τους βασικούς στόχους των Ερυθρολεύκων για την θέση του εξτρέμ, όμως η υπόθεσή τους δεν είναι τόσο απλή. Η Γαλατά είχε πάρει τον ποδοσφαιριστή δανεικό από την Μονακό και στη συμφωνία υπήρχε οψιόν αγοράς στα 4,3 εκατομμύρια ευρώ, με τους Τούρκους να μπορούν να την ενεργοποιήσουν μέχρι τις 11 Ιουνίου. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη ποτέ με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στο Πριγκιπάτο. 

Τα μέσα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η Γαλατά είχε ζητήσει παράταση από τους Γάλλους, 15 ημερών, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Την ίδια στιγμή πάντως οι Μονεγάσκοι δεν έχουν αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου, όμως σίγουρα αν η Γαλατά είναι εκτός... παιχνιδιού, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags