Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Χαμός με top όνομα στον Ολυμπιακό - Τον... τελειώνουν λόγω ΠΑΟΚ - "Ξενέρωσε" ξένος άσος της ΑΕΚ
| 2021-06-12 23:42:00

Χαμός με top όνομα στον Ολυμπιακό - Τον... τελειώνουν λόγω ΠΑΟΚ - "Ξενέρωσε" ξένος άσος της ΑΕΚ

Του Αδέσποτου
Χαμός με top όνομα στον Ολυμπιακό - Τον... τελειώνουν λόγω ΠΑΟΚ - "Ξενέρωσε" ξένος άσος της ΑΕΚ

Γιατί είναι θετικοί στην αποχώρησή του και τι συμβαίνει στην Ένωση; Σούπερ παρασκήνια από την εκπομπή του Sportdog.gr με Ευάγγελο Μίχο και Κώστα Γκόντζο για τους Βig-4. Ποιος παίκτης των Πειραιωτών είναι προς πώληση και γιατί... στράβωσε ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων;

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98,9. Ο Ευάγγελος Μίχος και ο Κώστας Γκόντζος που έκανε ντεμπούτο στους 98,9 θα σας κρατούν συντροφιά το σαββατοκύριακο 18:00-20:00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

** Δεν είναι πολύ ενθουσιασμένοι στην προσπάθεια μη χάσουν τον Σεμέδο. Αν τους δοθεί η ευκαιρία, θα σπρώξουν την κατάσταση για να φύγει από το Λιμάνι. Αλλά γιατί υπάρχει μία υποβόσκουσα δυσαρέσκεια στο Λιμάνι για την συμπεριφορά αγωνιστική και εξαγνιστική. Με αποκορύφωμα στον τελικό του Κυπέλλου. Κάποιοι είναι και στα όρια του εξοργισμένου. Αν βρουν μία καλή πρόταση για να φύγει ο Πορτογάλος, θα επισπεύδαν τη διαδικασία.

** Στον Παναθηναϊκό συμβαίνουν… περίεργα πράγματα. Πώς γίνεται οι σκάουτερς να κοιτάζουν παίκτες που δεν έπαιζαν και όχι αυτούς που έπαιζαν. Και μάλιστα σε μία ομάδα που δεν βγήκε ούτε Ευρώπη. Πώς γίνεται να έχει πληθώρα προτάσεων για παράδειγμα ο Αϊτόρ και ο Χουανκάρ; Για να καταλαβαίνετε τι γίνεται, στο Τριφύλλι έχουν αποφασίσει να τους διώξουν και μήπως τους πάρει κανείς, προσπαθούν να δημιουργήσουν ντόρο γύρω από το όνομά τους.

** Το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό είναι πως για το πώς θα κινηθεί μεταγραφικά, θα πρέπει πρώτα να ξέρει πώς και πόσοι θα φύγουν από αυτούς που δεν υπολογίζονται.

** Ο Ανσαριφάρντ κλωτσάει πολύ, καθώς περίμενε να ήταν το Νο1 μετά την αποχώρηση του Ολιβέιρα. Αλλά βλέποντας ότι όλη η ΑΕΚ περιμένει σαν… Μεσσία τον Αραούχο, δεν του αρέσει και πολύ και προβληματίζεται για την επόμενη σεζόν.

** Ο Παναθηναϊκός είναι σε τραγική κατάσταση, έδωσε τόσα λεφτά ο Αλαφούζος και δεν έχει τμήμα σκάουτινγκ. Η ΑΕΚ προσπαθεί με τις νέες προσθήκες να το φτιάξει, ο Ολυμπιακός δουλεύει σωστά κι έχει πάρα πολλά άτομα, ενώ ο ΠΑΟΚ κουμάντο κάνει ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, ο Γιώργος.

** Στον Παναθηναϊκό, από την εποχή του Γιώργου Δώνη, φωνάζουν πως χρειάζονται έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό. Θα τον πάρει άραγε φέτος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Τσιμίκας - Ο Ραϊόλα κλείνει "χρυσό" deal εκατομμυρίων για Μαρινάκη - "Διώχνει" Έλληνα ο Κασάμι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags