Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ψήνεται" ανατροπή με βασικό του Ολυμπιακού - Χάνει λεφτά λόγω... Μέντες - "Κουμάντο" στην ομάδα!
| 2021-06-13 20:04:00

"Ψήνεται" ανατροπή με βασικό του Ολυμπιακού - Χάνει λεφτά λόγω... Μέντες - "Κουμάντο" στην ομάδα!

BoxtoBox
"Ψήνεται" ανατροπή με βασικό του Ολυμπιακού - Χάνει λεφτά λόγω... Μέντες - "Κουμάντο" στην ομάδα!

Ο γνωστός μάνατζερ κάνει παιχνίδι και στο Λιμάνι αναμένουν. Θα τους φέρει τα λεφτά που θέλουν ή δεν θα γίνει η μεγάλη μεταγραφή; Πού θα πάει ο παίκτης που λογίζεται ως βασικός και αναντικατάστατος από τον Πέδρο Μαρτίνς; Άρχισαν οι φωνές!

Ολυμπιακός: Ζοσέ Σα λοιπόν. Πόσο σοβαρό είναι το φλερτ της Γουλβς; Είναι βέβαιο ότι αν πωληθεί ο Ρούι Πατρίτσιο στη Ρόμα ο πορτιέρο του Ολυμπιακού, αυτομάτως, θα μετακομίσει στην Αγγλία και το Γουλβερχάμπτον βρίσκοντας τον Ντανιέλ Ποντένσε; Υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να προβληματίσει; Οι ερωτήσεις είναι πολλές και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τις απαντήσεις.

Ναι, είναι σοβαρό το φλερτ της Γουλβς. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι ψηλά στη λίστα των «λύκων». Όμως, δεν είναι το Νο1. Για την ακρίβεια, ακόμα, δεν έχουν καταλήξει σ' αυτόν που θεωρούν ιδανικό σε περίπτωση που πωληθεί ο Ρούι Πατρίτσιο. Ακόμα δηλαδή περνούν από σκανάρισμα και τον Ζοσέ και τους άλλους υποψήφιους. Θέλουν να βρουν κάποιον που θα είναι το προφίλ του όσο πιο κοντά γίνεται σ' αυτό του Ρούι Πατρίτσιο.



Μα, θα αναρωτηθεί κανείς, πως γίνεται να σκανάρουν τον Σα που αφενός είναι τόσο έμπειρος και αφετέρου έχει ατζέντη τον Ζόρζε Μέντες που λύνει και δένει στη Γουλβς. Να λοιπόν που φτάσαμε στο θέμα μας. Ο Ζόρζε Μέντες, όντως, είναι ο άνθρωπος που πήγε στη Γουλβς τους επενδυτές. Ωστόσο, υπάρχουν φωνές πια στο αγγλικό κλαμπ που λένε ότι θα πρέπει επιτέλους να υπάρξει και ένας απο...γαλακτισμός από τον χρυσοδάκτυλο ατζέντη. Δεν γίνεται, θεωρούν κάποιοι διοικητικοί στη Γουλβς, να αποφασίζει ένας μάνατζερ (άρα κοιτάζοντας και το συμφέρον του) για το ποιός φεύγει και ποιός έρχεται. Βέβαια, μια... κουβέντα είναι να ειπωθεί αυτό. Πόσο εύκολο είναι η Γουλβς να κάνει... πέρα τον άνθρωπο που έκανε το συνοικέσιο;

Εξάλλου, την ίδια στιγμή που λένε ότι θέλουν να μην περνούν όλα από το Μέντες, φλερτάρουν με τον Ζοάο Παλίνια της Σπόρτινγκ που επίσης θα είναι (αν γίνει) deal με μεσολαβητή τον Μέντες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο Πρωταθλητή θέλει ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό - Παιχταράς από το πάνω ράφι - 10 εκατ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags