Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Νέος… Τζαβέλλας "βάζει φωτιά" στους Big-4 - Άκυρο σε ΑΕΚ και ΠΑΟ - Έκπληξη με τη νέα του ομάδα
| 2021-06-13 23:00:00

Νέος… Τζαβέλλας "βάζει φωτιά" στους Big-4 - Άκυρο σε ΑΕΚ και ΠΑΟ - Έκπληξη με τη νέα του ομάδα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέος… Τζαβέλλας "βάζει φωτιά" στους Big-4 - Άκυρο σε ΑΕΚ και ΠΑΟ - Έκπληξη με τη νέα του ομάδα

Έλληνας άσος απέρριψε δύο προτάσεις για επιστροφή στη Superleague. Γιατί η περίπτωσή του μοιάζει με αυτή του Γιώργου Τζαβέλλα, ποια η μεγάλη τους διαφορά και γιατί το όνομά του "παίζει" πολύ δυνατά μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε. Έχει πάρει τις αποφάσεις του...

Τα σενάρια για επιστροφές Ελλήνων παικτών στη Superleague είναι... της μόδας το φετινό καλοκαίρι. Μια ματιά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ να ρίξει κανείς, θα διαπιστώσει ότι τα ονόματα των Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα κυριαρχούν στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας ακούστηκε για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, με την Ένωση να θεωρείται πλέον το φαβορί για την απόκτησή του.

Λιγότερο διαφημισμένος, αλλά πάντα παρών στα υπ'όψιν των "μεγάλων" ελληνικών ομάδων είναι ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την τουρκική Ανκαραγκουτσού και ήδη υπάρχει φημολογία ότι τον τσεκάρουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Το στοιχείο που δίνει ακόμα περισσότερη "τροφή" στα σενάρια περί επαναπατρισμού για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ είναι ότι πρόκειται το επόμενο διάστημα να γίνει πατέρας, αφού η σύντροφός του περιμένει παιδί.

Η περίπτωσή του παρουσιάζει ομοιότητες με αυτή του Τζαβέλλα, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει την απόφαση για επιστροφή στην Ελλάδα κυρίως για οικογενειακούς λόγους.

Ωστόσο, η στάση του Κίτσιου στην αναζήτηση για την επόμενη ομάδα του φέρεται να είναι διαφορετική. Παρά το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος δεξιός μπακ δεν έχε ως προτεραιότητα την επιστροφή στην Ελλάδα. Μάλιστα, ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Έλληνας άσος τονίζει στο περιβάλλον του πως προτιμά να συνεχίσει στο εξωτερικό ώστε να έχει την ηρεμία του, όπως φέρεται να λέει ο ίδιος στο περιβάλλον του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνδυνος για την ΑΕΚ - Πέντε μεταγραφές μετά τους Εντσάμ, Τζαβέλλα, Αραούχο - Πολλές αποχωρήσεις

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags