Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ηλεκτρισμός όταν πιάνει την μπάλα - Μόνο για δεύτερος στον Ολυμπιακό" - Υπερβολές τα 5 εκατομμύρια
| 2021-06-14 16:25:00

"Ηλεκτρισμός όταν πιάνει την μπάλα - Μόνο για δεύτερος στον Ολυμπιακό" - Υπερβολές τα 5 εκατομμύρια

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ηλεκτρισμός όταν πιάνει την μπάλα - Μόνο για δεύτερος στον Ολυμπιακό" - Υπερβολές τα 5 εκατομμύρια

Οι δύο εξτρέμ που θέλουν στο Λιμάνι και η απόφαση Πέδρο Μαρτίνς. Το Sportdog.gr αναλύει τα προφίλ των δύο ποδοσφαιριστών που "παίζουν" στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών. Ποια τα χαρακτηριστικά τους και ποιος θα μπορούσε να παίξει στη βασική ενδεκάδα;

Ολυμπιακός: Ο Ρομέν Ντελ Καστίγιο βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό. Όπως μεταφέρεται στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, ο Γάλλος δεξιός εξτρέμ, ο οποίος έχει και ισπανική υπηκοότητα, περιμένει μόνο ένα σινιάλο για να ανέβει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα. Το μόνο που απομένει είναι να ανάψει το πράσινο φως από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Προς το παρόν όμως οι Πειραιώτες έχουν βάλει στον πάγο την υπόθεση, προκειμένου να προχωρήσουν άλλες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν υψηλότερα... διαβαθμισμένες. Πιθανότατα πρόκειται για κίνηση τακτικής των Ερυθρόλευκων, μετά τα περί συμφωνίας κοντά στο υπερβολικό ποσό των 5 εκατ.Ευρώ που διέρρευσε στα γαλλικά ΜΜΕ. Εξάλλου το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2022 και από τον Ιανουάριο μπορεί να συνομιλεί με όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος.

Οπότε η Ρεν θα μπορούσε κάλλιστα να τον παραχωρήσει με ένα ποσό λίγο λιγότερο από το ένα εκατ.Ευρώ. Το σίγουρο είναι, ότι ο κύκλος του στη Ρεν έχει κλείσει, όπως αναφέρει στο Sportdog ο Μιχάλης Σινάκος.

Ο γνώστης του γαλλικού πρωταθλήματος έκανε μία προσπάθεια να σκιαγραφήσει τον παίκτη, ο οποίος θεωρείται σχεδόν κλεισμένος. «Παίζει κυρίως στη δεξιά πλευρά. Είναι ντριπλαδόρος και θετικός στο ένας εναντίον ενός, χωρίς να είναι υπεργρήγορος. Του αρέσει να συγκλίνει», ήταν το πρώτο σχόλιο του συναδέλφου.

Δεν είναι Βαλμπουενά

«Πάντως δεν είναι Βαλμπουενά!», επισημαίνει και συμπληρώνει: «Δεν είναι βασικός ποδοσφαιριστής. Έμπαινε κυρίως ως αλλαγή. Επίσης δεν είναι γκολτζής. Βρίσκεται εδώ και μία τριετία στη Ρεν και οι αριθμοί δεν είναι τυχαίοι. Λένε την αλήθεια. Δεν απειλεί πολύ. Στο λίγο που θα απειλήσει δεν έχει αποτελεσματικότητα. Δεν είναι τόσο μέσα στη φάση. Θα έλεγα πιο πολύ του αρέσει να δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής. Δεν έχει καταφέρει να δείξει το στοιχείο που τον διακρίνει».

Ο παίκτης τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 30 ματς. Δεν σημείωσε γκολ, αλλά μοίρασε 5 ασίστ. Την περσινή σεζόν είχε 33 εμφανίσεις, 2 γκολ και 8 ασίστ, ενώ την πρώτη του χρονιά στη Ρεν, 36 συμμετοχές και 4 ασίστ.

Είναι μία περίπτωση που μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό; «Στη Ρεν έχει κάνει τον κύκλο του. Δεν ήταν για το επίπεδο της ομάδας. Το αν κάνει στον Ολυμπιακό είναι άλλη ιστορία. Για δεύτερη επιλογή κάνει, όχι όμως για βασική», απαντά ο ειδικός, ο οποίος σχολίασε και τα σενάρια για τον γαλλοαλγερινο, Αντάμ Ουνάς της Νάπολι.

Βγάζει ηλεκτρισμό ο Ουνάς

«Είναι πολύ καλύτερη περίπτωση από τον Καστίγιο, αν και είναι καθαρός αριστερός εξτρέμ», επισημαίνει και παρατηρεί.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει στεριώσει όπου πήγε. Ίσως αυτό είναι και θέμα χαρακτήρα. Όποτε έπαιρνε τη μπάλα, ένιωθες Νιώθεις έναν ηλεκτρισμό. Σε προϊδέαζε, ότι κάτι καλό θα κάνει. “Ωραία μπαλίτσα παίζει αυτός, έλεγα όταν τον παρακολουθούσα”. Έχει ωραίο σουτ, στημένα. Είναι πιο βραχύσωμος (1,72 μ.) και σε καλή ηλικία (24 χρονών)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "έκοψε" ο Μαρτίνς, τον φέρνει ο Μαρινάκης- Αποκάλυψη για Μανωλά- Ο πρώτος που "διώχνει" ο Ιβάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags