Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τον "έκοψε" ο Μαρτίνς, τον φέρνει ο Μαρινάκης- Αποκάλυψη για Μανωλά- Ο πρώτος που "διώχνει" ο Ιβάν
| 2021-06-13 21:41:00

Τον "έκοψε" ο Μαρτίνς, τον φέρνει ο Μαρινάκης- Αποκάλυψη για Μανωλά- Ο πρώτος που "διώχνει" ο Ιβάν

Του Αδέσποτου
Τον "έκοψε" ο Μαρτίνς, τον φέρνει ο Μαρινάκης- Αποκάλυψη για Μανωλά- Ο πρώτος που "διώχνει" ο Ιβάν

Οι δύο μεταγραφάρες στον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Τι γίνεται με τον Κώστα Μανωλά, ποια μεταγραφή ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς και ποιος είναι ο παίκτης που πέρυσε δεν ήρθε στο Λιμάνι, αλλά θα έρθει φέτος λόγω των εξαιρετικών του σχέσεων με τη διοίκηση; Σούπερ παρασκήνια από την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος θα σας κρατούν συντροφιά κάθε σαββατοκύριακο για ένα δίωρο 18:00-20:00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

***Δέχομαι ερωτήσεις για Κασάμι. Γιατί τον δεν τον ήθελε πέρσι ο Ολυμπιακός που ήταν ελεύθερος και τον θέλει φέτος που πρέπει να πληρώσει τη Βασιλεία. Η απάντηση είναι απλή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πέρσι είχε τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές. Του έδωσε τα κλειδιά ο Μαρινάκης. Ο Πορτογάλος ήθελε τον Πέπε και τον Τιάγκο. Από τη στιγμή που είχε Μπουχαλάκη-Καμαρά και αργότερα αποκτήθηκε ο Εμβιλά ήταν καλυμμένος στα χαφ.

Τί άλλαξε φέτος; Γιατί για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται για Κασάμι.Υπάρχουν κάποιοι σημαντικότατοι λόγοι. Πρώτον, ο Κασάμι δεν θέλει χρόνο προσαρμογής. Δεύτερον θα βοηθήσει άμεσα στα προκριματικά του καλοκαιριού. Τρίτον μπορεί να καλύψει τη θέση εφόσον φύγει ένας εκ των Καμαρά-Μπουχαλάκη.

Ο Ολυμπιακός παίρνοντας τον Κασάμι όμως ξέρει, ότι βάζει στη θέση έναν παίκτη που δεν θα έχει μεταπωλητική αξία, κάτι που δεν το συνηθίζει. Θεωρεί όμως, ότι μπορεί να πάρει τον παίκτη χωρίς ένα τρελό ποσό στη Βασιλεία, η οποία έτσι και αλλιώς τον πήρε τσάμπα.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για Κασάμι. Η Βασιλεία δεν την έχει κάνει καταρχήν δεκτή. Αλλά οι Πειραιώτες θα πιέσουν, γιατί είναι ένας ποιοτικός, πολυσύνθετος μέσος. Συν τοις άλλοις, ο Μαρτίνς έχει πει "ναι" σε Κασάμι αρκεί να φύγει ένας παίκτης από το κέντρο. Με τους όρους που θέλουν οι Ελβετοί όμως δεν υπάρχει συμφωνία. Η διαπραγμάτευση είναι ανοικτή.

Ο Κασάμι έτσι και αλλιώς θέλει Ελλάδα και Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έκανε μία εβδομάδα διακοπές στις Κυκλάδες. O Kασάμι να ξέρετε επίσης, ότι είναι αγαπημένο παιδί του Βαγγέλη Μαρινάκη και ιδιαίτερα του γιου Μαρινάκη, Μιλτιάδη.

*** Ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού είναι σε δύο φάσεις. Μόνο 2 πωλήσεις θα γίνουν μέσα σε Ιούνιο-Ιούλιο. Και θα ακολουθήσουν 3 τον Αύγουστο. Θεωρώ, ότι ο Καμαρά θα φύγει. Τον θέλει η Νάπολι που έχει πλαφόν τα 15 εκατ.Ευρώ. Στον Ολυμπιακό θεωρούν, ότι μπορούν και 20. Νομίζω, ότι θα πάει Ιταλία.Υπάρχει και θέμα Σεμέδο. Αλλά πού να πάει; Στην Αγγλία ξέρουν το παρελθόν του, ενώ στην Ισπανία είχε δικαστικές περιπέτειες. Οπότε δεν τον χαλά να μείνει στην Ελλάδα.

Όσον αφορά το θέμα Αντάμ Ουνάς, σε τέτοιες περιπτώσεις γαλλοαλγερινών, πάντα Καρεμπέ-Μοντεστό να βάζετε στο μυαλό σας. Συζητιέται η πιθανότητα η Νάπολι να προσπαθεί να τον βάλει στα ανταλλάγματα για την υπόθεση Καμαρά. Ο Ολυμπιακός όμως γενικά στις πωλήσεις του δεν συζητεί τα έμψυχα ανταλλάγματα.

*** Όσον αφορά τα ιταλικά σενάρια για πιθανότητα επιστροφής του Μανωλά. Έχω να δώσω είδηση. Από το συμβόλαιο του Μανωλά, ο Ραϊόλα παίρνει ένα σημαντικό ποσό. Άλλοι λένε 20 άλλοι 30%. Το θέμα είναι ότι ο Μανωλάς κόστισε στη Νάπολι 36 εκατ. Ήταν η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας. Οπότε δεν είναι δυνατόν να τον αφήσει έτσι. Δεν θα μπλέξει όμως ο Ολυμπιακός να δώσει Καμαρά για να πάρει Μανωλά. Και για λόγους άλλους. Κάθε κλαμπ είναι ανώνυμη εταιρεία. Θέλει να κάνει υπερήφανες πωλήσεις.

*** Ο Σα θεωρώ, ότι θα φύγει. Ξενέρωσε, επειδή δεν κλήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας. Συνειδητοποίησε, ότι παίζει ρόλο και το πρωτάθλημα, γιατί ο δεύτερος τερματοφύλακας της Πορτογαλίας ήταν ο τερματοφύλακας της Γρανάδα. Για αντί-Σα ο Ολυμπιακός θέλει Φαμπιάνο, μία μεταγραφή που θα κοστίσει 1 εκατ.Ευρώ για να γίνει.

** 1,15 εκατ. Ευρώ έδωσε ο Μελισσανίδης για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Τα έσκασε και του έδωσε βαρβάτο συμβόλαιο. Γιατί ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Αυστρίας και της Red Bull Σάλτσμπουργκ και μάλιστα στο Champions League.

*** Και επειδή η κουβέντα το έφερε στους γκολκίπες. Και ο Γιοβάνοβιτς είπε, ότι χρειάζεται βασικός τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό. Ο Διούδης έχει θέμα με τη μέση του. Δεν είναι και πολύ της προπόνησης. Έχει και ένα αρνητικό που το έχει ο Πασχαλάκης, ότι οι περισσότερες αποκρούσεις του δεν φεύγουν εκτός περιοχής.

*** Με ρωτούν αν ισχύει του Πέδρο Κόντε για Ατρόμητο. Είχε παίξει για Παναθηναϊκό πριν πωληθεί από τον ΠΑΣ στην Μπανίγιας από το Ντουμπάι! Είναι αλήθεια, ότι ο Γιώργος Σπανός είναι αποφασισμένος να τα σπρώξει. Έχει κλείσει προετοιμασία στην Ισπανία. Και ο νέος προπονητής, ο Λόπεθ έχει κλείσει φιλικά με Βαλένθια και Λεβάντε. Θα πάρει σίγουρα επιθετικό. Σίγουρα θα δώσει 200.000 Ευρώ.

** Όσον αφορά τις γέφυρες επιστροφής που έριξε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στον Παναθηναϊκό, η υπόθεση δεν είναι θέμα ότι δεν κάνει στον Γιοβάνοβιτς. Υπάρχουν πολλοί εντός του Παναθηναϊκού που δεν θέλουν να γυρίσει. Για τους δικούς τους λόγους. Υπενθυμίζεται, ότι ο Χριστοδουλόπουλος είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής σε προχωρημένη ηλικία, ο οποίος δεν έκανε καλή χρονιά στον Ατρόμητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψήνεται" ανατροπή με βασικό του Ολυμπιακού - Χάνει λεφτά λόγω... Μέντες - "Κουμάντο" στην ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags