Facebook Pixel Ισπανία - Σουηδία: Απίστευτο! Ο Μοράτα έχασε το... άχαστο και αμέσως μετά ο Ισάκ πήγε να σοκάρει την Ισπανία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-14 23:13:00

Απίστευτο! Ο Μοράτα έχασε το... άχαστο και αμέσως μετά ο Ισάκ πήγε να σοκάρει την Ισπανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο! Ο Μοράτα έχασε το... άχαστο και αμέσως μετά ο Ισάκ πήγε να σοκάρει την Ισπανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες φάσεις στην Σεβίλλη, με τον άσο της Γιουβέντους να μην μπορεί να βρει στόχο στην χαμένη ευκαιρία του Euro 2020 ως σήμερα, ενώ αμέσως μετά οι Σουηδοί πήγαν να κάνουν το... απίστευτο όμως η τύχη και το πόδι του Γιορέντε κράτησαν το μηδέν για τους Ισπανούς

Ισπανία - Σουηδία: Απίστευτα πράγματα στη Σεβίλλη και μάλιστα σε δύο λεπτά. Η αρχή έγινε από τους Ισπανούς στο 38', όταν ο Ντάνιελσον έπιασε... αέρα, με τον Μοράτα να βγαίνει απέναντι από τον Όλσεν, όμως παρά το γεγονός ότι είχε ολόκληρο το τέρμα μπροστά του, αλλά και χρόνο να πλασάρει σωστά, το σουτ του πέρασε άουτ. Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά των Σουηδών να φτάσουν μια... ανάσα από το γκολ. Ο Ισάκ θα φύγει στην αντεπίθεση, θα μπει στην μεγάλη περιοχή και μετά από μια ντρίμπλα θα σουτάρει, με την μπάλα να βρίσκει στα πόδια του Γιορέντε, να χτυπάει το κάθετο δοκάρι και τελικά να καταλήγει στα χέρια του Σιμόν, σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία.

Δείτε τις δύο απίστευτες ευκαιρίες στο Ισπανία - Σουηδία

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags