Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Τρελό ντόμινο για Σα... σε όλη την Ευρώπη - Κορυφαίες ομάδες στο deal - "Χρυσή" μεταγραφή ο Ποντένσε!
| 2021-06-15 14:25:00

Τρελό ντόμινο για Σα... σε όλη την Ευρώπη - Κορυφαίες ομάδες στο deal - "Χρυσή" μεταγραφή ο Ποντένσε

Οι Μιχείες
Τρελό ντόμινο για Σα... σε όλη την Ευρώπη - Κορυφαίες ομάδες στο deal - "Χρυσή" μεταγραφή ο Ποντένσε

"Μήνυμα" Μέντες σε Ολυμπιακό, τα 15 εκατ. και γιατί πρέπει να φύγει. Τo sportdog.gr αποκαλύπτει όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες στο παρασκήνιο με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, αναλύει πώς δουλεύει ο "χρυσοδάκτυλος" Μέντες και γιατί εμπλέκονται στη μεταγραφή η Ρόμα, η Γουλβς και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Κάθε μέρα που περνάει όλο και φουντώνει περισσότερο η μεταγραφική υπόθεση του Ζοσέ Σα στην Γούλβς!
 

Για να γίνει όμως, αυτή η πώληση (ή αγορά, ανάλογα με την πλευρά που το βλέπει καθένας) θα πρέπει να λειτουργήσει ως ντόμινο μετακίνησης τερματοφυλάκων. Ή για να το κάνω πιο κατανοητό, να αποτελέσει "προϊόν" τριπλής καραμπόλας!! Σας μπέρδεψα; Πάμε ,λοιπόν, να το ξεμπερδέψουμε...


Η Γούλβς για να ασχοληθεί με την αγορά βασικού πορτιέρε, που θα της κοστίσει κοντά σε 8ψηφιο νούμερο, θα πρέπει πρώτα να... σπρώξει τον Ρουί Πατρίτσιο στην Ρόμα. Μόνο που και οι "τζιαλορόσι" για να αγοράσουν τον τερματοφύλακα της εθνικής Πορτογαλίας θα πρέπει να εκταμιεύσουν χρήματα απο την πώληση του Πάου Λόπες. Με την Ατλέτικο Μαδρίτης να μπαίνει στο κάδρο αφού η νέα πρωταθλήτρια Ισπανίας εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον Πάου Λόπες αλλά και τον Ζοσέ Σα, για  μπακ απ του Ομπλακ. Και σε όλα αυτά μέσα και στις τρεις υποθέσεις είναι ο "χρυσοδάκτυλος" Πορτογάλος ατζέντης Ζόρζε Μέντες. Μπίνγκο.

Άντε και να το σπάσω σε... κομματάκια:


1) Ο Μέντες είναι ατζέντης των Μουρίνιο(κόουτς της Ρόμα), Ρουί Πατρίτσιο/Σα ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η ισπανική ομάδα που μαζί με την Βαλένθια (και παλαιότερα την Ρεάλ Μαδρίτης) έχει τα καλύτερα "περάσματα"!

 

2) Ο Μέντες διαπραγματεύεται να πάει "πακέτο" στην Ρόμα τον Ρουί Πατρίτσιο μαζί με τον Ντανιέλ Ποντένσε! Ο πρώην εξτρεμ του Ολυμπιακού, έχει πλέον χρηματιστηριακή αξία 25 εκατ. ευρώ!!

3) Ο Μέντες φροντίζει να βγάλουν λεφτα όλες οι επλεκόμενες πλευρές. Έχει αναλάβει , λοιπόν, να ντιλάρει και την πώληση του 27χρονου Ισπανού διεθνή γκολκίπερ της Ρόμα έτσι ώστε να... κινηθεί χρήμα προκειμένου να γίνει η τριπλή καραμπόλα.

 

4) Ο Μέντες έχει έτοιμο τον Σά για αντικαταστάτη του Πατρίτσιο στην Γούλβς, ο οποίος πάει στην Ρόμα αλλά συγχρόνως έχει προτείνει τον Σα και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που ψάχνει για αναπληρωματικό κίπερ και εξετάζει επίσης τον Πάου Λόπες, ο οποίος θα πρέπει να πουληθεί για να εξοικονομήσουν οι τζιαλορόσι χρήματα για νέο τερματοφύλακα. Εκτός κι αν η Ρόμα θέλει/επιμένει να διαπραγματευτεί με την Γούλβς τον Πάου Λόπες ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Πατρίτσιο.Οπότε ο Μέντες θα πρέπει να έχει εναλλακτική για τον πελάτη του Σα και εδώ "μπάινει" η Ατλέτικο Μαδρίτης! Δεν... πάθαμε Εδεσσαϊκός, απλά περιγραφουμε ένα προς εξέλιξη ντόμινο με 3 τερματοφύλακες (Πατρίτσιο/Σα/ Πάου Λόπες),4 ομάδες (Ολυμπιακός/Γουλβς/Ρομα/Ατλέτικο Μαδρίτης) και τον Μέντες να κινεί όλα τα νήματα!!!

 

5) Η πώληση του Σα είναι μια δουλειά που έχει αναλάβει ο Μέντες. Και είτε μιλάμε για την Γούλβς, είτε για την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Σά είναι υπόθεση που ΔΕΝ δουλεύεται ως...μεμονωμένη κι ανεξάρτητη. Κατηγορηματικά το λέμε αυτά. Με τον "χρυσοδάκτυλο" Πορτογάλο ατζέντη να έχει ως εναλλακτική αν δεν του κάτσει μια απο τις δυο, την Κρίσταλ Πάλας του επίσης δικού του κόουτς Νούνο Εσπίριτο. Προσοχή: ο Μέντες γνωρίζει πολύ καλά την ύπαρξη υψηλότατου μπάι άουτ στο συμβόλαιο του Σα με τον Ολυμπιακό, ξέρει πως αυτό δεν μπορεί να καλυφθεί και θα κάνει τις αντιπροτάσεις του στο οικονομικό  προς τους "ερυθρόλευκους" , εξασκώντας και την γνωστή πιεσή του, δίνοντας τους να καταλάβουν πως αυτό το καλοκαίρι ο Σα θα πρέπει να φύγει!

 

6) Η χρηματιστηριακή αξία των Πατρίτσιο και Πάου Λόπες είναι 10 εκατ. ευρώ ενώ του Σα 7,5. Για τον Πατρίτσιο η Γούλβς το 2018 είχε πληρώσει 18,5 εκατ. στην Σπόρτινγκ, για τον Λόπες η Ρόμα έσκασε το 2019 23,5 εκατ. στην Μπέτις, το ίδιο καλοκαίρι που ο Ολυμπιακός αγόρασε αντί 2,5 εκατ. ευρώ τον Σα απο την Πόρτο.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άφωνοι στου Ρέντη με Μαρτίνς - "Τέλειωσε" από τώρα Έλληνα άσο - Στον... κουβά τα χρήματα Μαρινάκη
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags