Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Κουνάει... μαντήλι ο Σα και "τρέχουν" στον Ολυμπιακό - Έρχεται ντόμινο εξελίξεων
| 2021-06-15 20:30:00

Κουνάει... μαντήλι ο Σα και "τρέχουν" στον Ολυμπιακό - Έρχεται ντόμινο εξελίξεων

Sportdog Team
Κουνάει... μαντήλι ο Σα και "τρέχουν" στον Ολυμπιακό - Έρχεται ντόμινο εξελίξεων

Όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους Πειραιώτες είναι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονος... αναβρασμός στους Ερυθρόλευκους ώστε να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του για να μπορέσει η ομάδα να είναι έτοιμη στην έναρξη της προετοιμασίας

Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Την ίδια στιγμή που ο Ρούι Πατρίσιο αγωνίζεται με την Εθνική Πορτογαλίας εναντίον της Ουγγαρίας για το Euro 2020, τα δημοσιεύματα για το μέλλον του και την Ρόμα παίρνουν... φωτιά κάτι που... καίει και τους Ερυθρόλευκους. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα γράφονται ο τερματοφύλακας της Γούλβς έχει συμφωνήσει οριστικά να συνεχίσει την καριέρα του στους Ρωμαίους, με τον ατζέντη του, Πέδρο Μέντες να ολοκληρώνει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων, που λένε ότι θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Το ζήτημα όμως δεν τελειώνει εκεί, μιας και αναφέρουν ότι ο έμπειρος μάνατζερ, παράλληλα με το deal του Ρούι Πατρίτσιο τελειώνει και την μεταγραφή του Πορτογάλου γκολκίπερ των Πειραιωτών στους Λύκους. Μάλιστα τονίζουν ότι ο νέος τεχνικός των Άγγλων τον γνωρίζει πολύ καλά και θέλει τον τερματοφύλακα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ζοσέ Σα, να είναι αυτός που θα βρίσκεται στο τέρμα της ομάδας τη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags