Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έχουν έτοιμο τον αντι-Σα στο Λιμάνι!
| 2021-06-17 10:00:00

Απίθανο deal Μαρινάκη - Φέρνει βασικό με 1 εκατ. ευρώ - Πουλάει και βγάζει κέρδος τουλάχιστον 10!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανο deal Μαρινάκη - Φέρνει βασικό με 1 εκατ. ευρώ - Πουλάει και βγάζει κέρδος τουλάχιστον 10!

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για δύο μεγάλες μεταγραφικές συμφωνίες. Ποιον πουλάει με πάρα πολλά λεφτά και ποιον φέρνει στη θέση με το 1/0 των χρημάτων που θα βάλει στα ταμεία του. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το "οκ" και οι εξελίξεις τρέχουν τις επόμενες ημέρες. Διαβάστε τα ονόματα...

Ολυμπιακός: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα με την παραχώρηση του Ζοσέ Σα από τους Πειραιώτες, καθώς για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα από τη Γουλβς που συνδέεται με τη Ρόμα!

Η ιταλική ομάδα θέλει να αποκτήσει τον βασικό τερματοφύλακα των Άγγλων, με αποτέλεσμα ο Μέντες (που λύνει και δένει στη Γουλβς) να επιδιώκει την μετακίνηση του Σα στην Premier League. Ο άσος τού Ολυμπιακού έτσι κι αλλιώς έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και είναι σε κατάλληλη ηλικία για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Μάλιστα, επειδή ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να τον χαρίσει, μια αγγλική ομάδα έχει το... πορτοφόλι για να τον αποκτήσει. Όλα καλά μέχρι εδώ, καθώς αυτά αφορούν το κομμάτι της πώλησης. Ένας άλλο, ξεχωριστό κομμάτι όμως, αφορά τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Σα!

Εδώ το sportdog έψαξε, ρώτησε και έμαθε ότι η επόμενη μέρα περιλαμβάνει έναν Βραζιλιάνο από την Κύπρο! Ο λόγος γίνεται για τον Φαμπιάνο, της Ομόνοιας, αφού οι πληροφορίες τού sportdog από τη Μεγαλόνησο αναφέρουν ότι εφόσον αποχωρήσει με πώληση ο Σα, οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση του Φαμπιάνο.

Όχι, δεν υπάρχει για την ώρα κάποια συγκεκριμένη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά όλα δείχνουν ότι υπάρχει το έδαφος για τη συμφωνία. Οι Ερυθρόλευκοι, άλλωστε, έχουν την άνεση να καλύψουν τις απαιτήσεις τής Ομόνοιας για την παραχώρηση του Φαμπιάνο, που δεν είναι ούτε στα 2 εκατ. ευρώ όπως γράφουν στην Κύπρο αλλά ούτε και στις 600.00 ευρώ όπως γράφουν στην Ελλάδα. Με ένα ποσό λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ ο Βραζιλιάνος θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του και θα έρθει στο Λιμάνι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φευγάτος από Ολυμπιακό - 11αδάτος "τελειώνει" άμεσα από το Λιμάνι - Αυτή είναι όλη η αλήθεια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags