Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Θα πέσουν... κορμιά για σούπερ παίχτη - "ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον..."
| 2021-06-17 18:50:00

Θα πέσουν... κορμιά για σούπερ παίχτη - "ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον..."

Sportdog Team
Θα πέσουν... κορμιά για σούπερ παίχτη - "ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον..."

Ένα δημοσίευμα από το εξωτερικό βάζει... φωτιά στο μεταγραφικό σκηνικό της χώρας μας καθώς αναφέρει ότι τόσο οι Ερυθρόλευκοι όσο και ο Δικέφαλος του Βορρά έχουν ψηλά στην λίστα τους ξένο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην Bundesliga.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Νέα σενάρια, από την Τουρκία, βγαίνουν στην επιφάνεια με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών και του δικεφάλου του Βορρά για τον Γιουνούς Μάλι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα karadenizgazete και οι δύο ομάδες είναι υποψήφιες για τον Τούρκο, που έχει γερμανικό διαβατήριο, και θέλει να αποχωρήσει από την Τράμπζονσπορ μετά την απόκτηση του Μάρεκ Χάμσικ. Μάλιστα τα ρεπορτάζ εμπλέκουν και το όνομα του Παναθηναϊκού, όμως αναφέρουν ότι οι Πράσινοι έκαναν πίσω λόγω των απαιτήσεων της Τράμπζονσπορ.

"Ο Γιουνούς Μάλι οποίος δεν μπόρεσε να βρει αυτό που έψαχνε στην Τραμπζονσπόρ αναζητά ομάδα στην Ελλάδα. Ο Μάλι που έκανε διακοπές στην Ελλάδα για λίγες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να είχε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός  έχασε τον Μπελαντά από την Μονπελιέ, και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πούλησε τον Πέλκα στη Φενερμπαχτσέ, θέλουν τον Μάλι.

Οι Έλληνες πληροφορήθηκαν ότι ο Μάλι ήταν δυσαρεστημένος επειδή ήταν πίσω από τον Μπακασέτα και ότι πήρε απόφαση να φύγει  μετά την άφιξη του Χάμσικ. Ο Μάλι είχε προσφορά από τον Ολυμπιακό ενώ έπαιζε στο Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν την αποδέχτηκε.

Αναφέρθηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε αρκετή οικονομική δύναμη για να καλύψει τα όσα ζήτησε η Τραμπζονσπόρ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι πιθανότερο να είναι υποψήφιοι για τον Γιουνούς Μάλι", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags