Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ροντρίγκο Μπατάλια: Ανατροπή δεδομένων για Μπατάλια - "Έχει το προβάδισμα να τον πάρει ο ΠΑΟ..."
| 2021-06-17 20:50:00

Ανατροπή δεδομένων για Μπατάλια - "Έχει το προβάδισμα να τον πάρει ο ΠΑΟ..."

Sportdog Team
Ανατροπή δεδομένων για  Μπατάλια - "Έχει το προβάδισμα να τον πάρει ο ΠΑΟ..."

Μπορεί πριν από λίγες μέρες να ακούγαμε ότι δεν τίθεται θέμα για απόκτηση του Αργεντίνου της Σπόρτινγκ από τον Παναθηναϊκό όμως την Πέμπτη (17/6) έχουμε νέο επεισόδιο στο συγκεκριμένο... σήριαλ και μάλιστα δημοσιεύματα πολύ έγκυρης εφημερίδας αναφέρουν ότι το Τριφύλλι έχει το προβάδισμα να τον κάνει δικό του.

Παναθηναϊκός - Ροντρίγκο Μπατάλια: Δεν λέει να φύγει από την επικαιρότητα των Πρασίνων ο Αργεντίνος καθώς δημοσίευμα της ισπανικής AS αναφέρει ότι ο 29χρονος μέσος είναι πιο κοντά από ποτέ να μετακομίσει στην Αθήνα.

"Ο Ροντρίγκο Μπατάλια κοστίζει 5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που δεν αντέχει να διαθέσει μία ομάδα του επιπέδου της Αλαβές. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει τη διάθεση να χαμηλώσει το αντίτιμο, αλλά όχι σε λιγότερο από 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Παναθηναϊκός, χωρίς να έχει ανέβει περισσότερο, έχει ήδη πάρει το προβάδισμα από την Αλαβές και είναι κοντά στο να κλείσει τη μεταγραφή του Αργεντινού", αναφέρουν για τον Ροντρίγκο Μπατάλια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags