Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πάει για τρελή χαφάρα ο ΠΑΟΚ - Αλλάζει το επίπεδο στο κέντρο - Τα πάντα στα χέρια του Ιβάν
| 2021-06-17 22:03:00

Πάει για τρελή χαφάρα ο ΠΑΟΚ - Αλλάζει το επίπεδο στο κέντρο - Τα πάντα στα χέρια του Ιβάν

Sportdog Team
Πάει για τρελή χαφάρα ο ΠΑΟΚ - Αλλάζει το επίπεδο στο κέντρο - Τα πάντα στα χέρια του Ιβάν

Είναι φανερό ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να ενισχυθεί σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρεται για έναν ποδοσφαιριστή που αν τον αποκτήσει θα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην ομάδα στον χώρο του κέντρο, ενώ παράλληλα θα δυναμώσει πολύ.

ΠΑΟΚ - Κάρλος Ολίβα: Ξανά στο προσκήνιο εμφανίζεται το όνομα του Ουρουγουανού μέσου από ιταλικά δημοσιεύματα, καθώς είχε απασχολήσει τον Δικέφαλο του Βορρά και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα centotrentuno.com αναφέρει ότι οι Ασπρόμαυροι θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη της Κάλιαρι, κάτι που παρά τις επαφές που έγιναν τον χειμώνα ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να πάει δανεικός στην Βαλένθια, που όμως δεν έπεισε και δεν ενεργοποιήθηκε η ρήτρα των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

"Αφού επέλεξε την Ισπανία και την Βαλένθια, αντί του ΠΑΟΚ τον Γενάρη, ο Ολίβα θα μπορούσε να ακολουθήσει ξανά τα ελληνικά βήματα.

Ο παίκτης, στην πραγματικότητα έχει προσελκύσει και πάλι το ενδιαφέρον πολλών ελληνικών συλλόγων, κυρίως του ΠΑΟΚ που ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του με την μορφή δανεισμού, όχι μόνο τον Γενάρη, αλλά και το περασμένο καλοκαίρι.

Και πάλι δεν γίνεται λόγος για προσφορά αγοράς του παίκτη, αλλά για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ως εκ τούτου, η Oliva θα μπορούσε σύντομα να δεχτεί μια πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ.

Η Κάλιαρι θα ήθελε να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, ειδικά όσον αφορά τους μισθούς. Από την πλευρά του ο Κάρλος Ολίβα αξιολογεί τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και θα μπορούσε να αποχαιρετήσει τη Σαρδηνία τις επόμενες εβδομάδες", αναφέρει το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags