Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτόν θέλει ο Ολυμπιακός αν φύγει ο Σα - Ψωνίζει από... το σπίτι του ο Μαρτίνς
| 2021-06-17 22:59:00

Αυτόν θέλει ο Ολυμπιακός αν φύγει ο Σα - Ψωνίζει από... το σπίτι του ο Μαρτίνς!

Sportdog Team
Αυτόν θέλει ο Ολυμπιακός αν φύγει ο Σα - Ψωνίζει από... το σπίτι του ο Μαρτίνς!

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποχώρηση του Πορτογάλου τερματοφύλακα των Πειραιωτών με προορισμό την Γούλβς σε περίπτωση που φύγει ο Ρούι Πατρίσιο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δείχνει ποιον θέλει για αντικαταστάτη του κάτω από τα δοκάρια των Ερυθρολεύκων.

Ολυμπιακός: Όλο και πιο κοντά στην Αγγλία και την Γούλβς βρίσκεται ο Ζοσέ Σα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να φέρεται να έχει ζητήσει τον 29χρονο Πορτογάλο, Κλαούντιο Ράμος, για να τον αντικαταστήσει. Τουλάχιστον αυτό ανέφερε την Πέμπτη (17/6) ο τηλεοπτικός σταθμός TVI24 για τον Ράμος, που βέβαια έχει συμβόλαιο με την Πόρτο μέχρι το 2024.

Ο φερόμενος ως στόχος των Ερυθρολεύκων έχει ύψος 1,83 ενώ την φετινή χρονιά αγωνίστηκε τέσσερις φορές με την Β' ομάδα των Δράκων. Το όνομα είναι γνωστό άλλωστε στους Πειραιώτες, μιας και τους έχει απασχολήσει σε τουλάχιστον δύο μεταγραφικές περιόδους, ακόμα από την περίοδο που έπαιζε στην Τοντέλα και είχε καταγράψει 255 συμμετοχές.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αποκτήσει ως δανεικό, με οψιόν αγοράς, τον Κλαούντιο Ράμος, όμως αυτό δεν κάνει την υπόθεση Φαμπιάνο να μένει πίσω. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags