Facebook Pixel Ολυμπιακός - AEK: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει, ξανά, τις τελευταίες ώρες για τον Φαμπιάνο
| 2021-06-19 14:00:00

"Άκυρο" στην ΑΕΚ, τον αρπάζει ο Ολυμπιακός! Τα "σκάει" ο Μαρινάκης - Ποιον "διώχνει" από το Λιμάνι

του Παναγιώτη Νικολάου
"Άκυρο" στην ΑΕΚ, τον αρπάζει ο Ολυμπιακός! Τα "σκάει" ο Μαρινάκης - Ποιον "διώχνει" από το Λιμάνι

Σκληρές διαπραγματεύσεις και πιέσεις στους Πειραιώτες να "ανέβουν". Ο παίκτης, που απασχόλησε πολύ σοβαρά και την Ένωση, θέλει να έρθει στην Ελλάδα, όμως η ομάδα του ζητάει περισσότερα χρήματα. Ποια η άποψη του Πέδρο Μαρτίνς για τη μεταγραφή και ποιος φεύγει.

Ολυμπιακός - AEK: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει, ξανά, τις τελευταίες ώρες για τον Φαμπιάνο, της Ομόνοιας, το όνομα του οποίου βρίσκεται παραδοσιακά στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων εδώ και ένα διάστημα.

Οι οπαδοί τής Ομόνοιας τον λατρεύουν, γράφουν στη σελίδα της ομάδας ότι θα παίρνουν πρωτάθλημα όσο βρίσκεται εκείνος στην Ομόνοια κ.λπ. Αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog από την Κύπρο, το 1 εκατ. ευρώ που σκοπεύουν να προσφέρουν οι Ερυθρόλευκοι, ίσως να μην είναι τόσο δελαστικό. Γιατί θα χάσουν τον στυλοβάτη και μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στα αποδυτήρια για 1 εκατ. ευρώ.

Να πούμε κάτι ακόμα; Δεν θα ερχόταν ο Φαμπιάνο για δεύτερος τερματοφύλακας, αν δηλαδή ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι θα είναι εκείνος βασικός έστω στην αρχή της σεζόν. Στην Κύπρο και την Ομόνοια είναι βασιλιάς, γιατί να έρθει για δεύτερος στην Ελλάδα; Οι πηγές μας από την Κύπρο αναφέρουν ότι για 1 εκατ. ευρώ η χασούρα θα είναι μεγάλη στην Ομόνοια.

 Όταν η ΑΕΚ είχε προσφέρει 800.000, την είχαν απορρίψει ασυζητητί οι Κύπριοι. Βέβαια, τότε, ήταν άλλη η χρονική συγκυρία. Φέτος έκανε καθοριστική σεζόν, ήταν MVP του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια, ότι η Ομόνοια έχει δύσκολη κλήρωση στην Ευρώπη, αν αποκλειστεί και χάσει έσοδα μπορεί να το ξαναδούν. Αλλά όπως είναι τα πράγματα τώρα, με 1 εκατ. ευρώ πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τον πάρει τώρα ο Ολυμπιακός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτες αποφάσεις Μαρτίνς - "Τέλειωσε" τρεις Έλληνες από Ολυμπιακό - Αυτούς ζήτησε από Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags