Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ο Κουντέ! - Έκλεισε σε 48 ώρες, "τρελαμένος" ο παίκτης - "Σκάει" και πώληση
| 2021-06-20 00:04:00

Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ο Κουντέ! - Έκλεισε σε 48 ώρες, "τρελαμένος" ο παίκτης - "Σκάει" και πώληση

BoxtoBox
Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ο Κουντέ! - Έκλεισε σε 48 ώρες, "τρελαμένος" ο παίκτης - "Σκάει" και πώληση

Πώς έκλεισε η νέα μεταγραφή και ποιον "διώχνει" από την 11αδα; Το Sportdog.gr αποκαλύπτει την οριστική συμφωνία για τον Καμερουνέζο χαφ και όλο το παρασκήνιο με τις συζητήσεις των τελευταίων δύο ημερών. Η επόμενη πώληση και ο... πονεκεφάλος του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Πριν από περίπου 48 ώρες ο ατζέντης του παίκτη έκανε το... άνοιγμα στον Ολυμπιακό. Βράδυ Σαββάτου (19/6) ο Πιερ Κουντέ μπορεί να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού!



Ναι, αυτό λένε οι δικές μας πληροφορίες από τη Γερμανία. Ότι μετά την άμεση συμφωνία του 26χρονου Καμερουνέζου κεντρικού χαφ με τους πρωταθλητές (δε θα... κόλλαγε στα χρήματα, ήθελε πολύ να έρθει ενθυμούμενος το προ 3ετίας φλερτ) υπάρχει πλήρης συμφωνία και με τη Μάιντζ (στα περίπου 2 εκατ.ευρώ) στην οποία ανήκει τα τελευταία 3 χρόνια. Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός ήθελε τον Κουντέ το καλοκαίρι του 2018, όταν εκείνος ανήκε στην Ατλέτικο, αλλά εν τέλει τον απέκτησε η Μάινζ έναντι 7,5 εκατ.ευρώ.

Τώρα οι Γερμανοί τον έβαλαν στην transfer list και ο παίκτης που έχασε τη θέση του στην 11άδα της Μάιντζ, δεν έχασε και την ευκαιρία. Έκανε... σινιάλο προς τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι με αστραπιαίες κινήσεις / διαπραγματεύσεις τον κάνουν δικό τους ως αντι-Καμαρά. Για τη θέση του Μαντί προορίζεται ο 26χρονος Καμερουνέζος κεντρικός χαφ. Κι αν μείνει ο Μαντί; Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Πέντρο Μαρτίνς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτες αποφάσεις Μαρτίνς - "Τέλειωσε" τρεις Έλληνες από Ολυμπιακό - Αυτούς ζήτησε από Μαρινάκη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags