Facebook Pixel Superleague: Θα γίνει... χαμός - Μάχη των Big-4 για πρώην κορυφαίο άσο της Μάντσεστερ Σίτι - "Παίζει" για όλους!
| 2021-06-20 18:35:00

Θα γίνει... χαμός - Μάχη των Big-4 για πρώην κορυφαίο άσο της Μάντσεστερ Σίτι - "Παίζει" για όλους!

Sportdog Team
Θα γίνει... χαμός - Μάχη των Big-4 για πρώην κορυφαίο άσο της Μάντσεστερ Σίτι - "Παίζει" για όλους!

Πολύ μεγάλο όνομα βρίσκεται στο προσκήνιο για τους τέσσερις "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το φημολογούμενο ταξίδι στην Ελλάδα και οι επαφές με τον μάνατζέρ του.

Superleague: Ο Ελιακίμ Μανγκαλά φέρεται να απασχολεί Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, σύμφωνα με tweet Τούρκου δημοσιογράφου

Συγκεκριμένα, ο Ογκούζ Ορούτς αναφέρει ότι ο ατζέντης του Γάλλου αμυντικού αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα ώστε να συζητήσει με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων.

Ο Μανγκαλά έχει κάνει σπουδαία καριέρα περνώντας από Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Βαλένθια, όμως τα τελευταία χρόνια η πορεία του είναι πτωτική.

«Ο Μανγκαλά μένει ελεύθερος αυτή τη σεζόν, ο μάνατζερ του ταξιδεύει στην Ελλάδα καθώς ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πελάτη του. Ο μάνατζερ του Μανγκαλά αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά το tweet.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags