Facebook Pixel Ετοιμάζει... ψώνια από Ελλάδα ο Ουζουνίδης - Στο στόχαστρο κλεισμένος παίκτης της ΑΕΚ
| 2021-06-20 21:10:00

Ετοιμάζει... ψώνια από Ελλάδα ο Ουζουνίδης - Στο στόχαστρο κλεισμένος παίκτης της ΑΕΚ

Sportdog Team
Ετοιμάζει... ψώνια από Ελλάδα ο Ουζουνίδης - Στο στόχαστρο κλεισμένος παίκτης της ΑΕΚ

Μόνο αληθινά δεν ήταν τα υποτιθέμενα προβλήματα μεταξύ του Έλληνα τεχνικού της Κραϊόβα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Μιχάι Ροτάρου, καθώς όχι μόνο συνεχίζει να βρίσκεται επικεφαλής των Κυπελλούχων Ρουμανίας, αλλά ετοιμάζεται και για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις θέλοντας να έχουν χρώμα... ελληνικό

Μαρίνος Ουζουνίδης - Δημήτρης Γούτας: Κανονικά συνεχίζει στο πόστο ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, στην Κραϊόβα, παρά την υποτιθέμενη διένεξη με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Μιχάι Ροτάρου. Μάλιστα σύμφωνα με την ρουμανική ιστοσελίδα gsp.ro θέλει ενισχύσει την άμυνα της ομάδας με παίκτες από την Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα η πρώτη επιλογή του είναι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας που αγωνίζεται στην τουρκική Σίβασπορ, έχοντας συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, αλλά βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να μείνει ελεύθερος. Ο δεύτερος στόχος είναι ο Έλληνας αμυντικός της ΑΕΚ, που μπορεί να υπέγραψε όμως ο επειδή ο Μιλόγεβιτς δεν τον είχε στα πλάνα του έμεινε ελεύθερος. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει και τους δύο αμυντικούς στην Ρουμανία, όμως τόσο για ο Δημήτρης Γούτας, όσο και για ο Χατζηισαΐας ενδιαφέρει και την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags