Facebook Pixel Superleague: Αυτός "έκοψε" τον Κυριάκο στον ΠΑΟ - Χαμός με τον… νέο Εμβιλά - "Ξενερωνει" Πρίγιο ο Λουτσεσκου!
| 2021-06-20 22:46:00

Αυτός "έκοψε" τον Κυριάκο στον ΠΑΟ - Χαμός με τον… νέο Εμβιλά - "Ξενερωνει" Πρίγιο ο Λουτσεσκου!

Του Αδέσποτου
Αυτός "έκοψε" τον Κυριάκο στον ΠΑΟ - Χαμός με τον… νέο Εμβιλά - "Ξενερωνει" Πρίγιο ο Λουτσεσκου!

Το "stop" σε Παπαδόπουλο και το διπλό πρόβλημα με Πρίγιοβιτς. Ποιος είναι ο Γάλλος άσος, με την εντυπωσιακή καριέρα, που προτείνετε σε όλες τις μεγάλες ομάδες και ποιοι τον απέρριψαν ήδη; Σούπερ παρασκήνια από την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89. Μη τη χάνετε κάθε Σαββατοκύριακο και εκτάκτως και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου.

Superleague: Απολαυστικοί και γεμάτοι ειδήσεις ήταν και την Κυριακή οι «Αδέσποτοι» στον Alpha 98,9, μία εκπομπή, η οποία έχει σήμα κατατεθέν, αφού είναι powered by Sportdog.

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος ενημέρωσαν, διασκέδασαν, μα πάνω απ' όλα ψυχαγώγησαν το κοινό. Έβγαλαν και θεματάκια που αξίζει να διαβάσετε.

** Κεντρικό αμυντικό και χαφ θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό. Στο Τριφύλλι δεν ξέρουν πώς και πότε θα επιστρέψει ο Κουρμπέλης, ενώ ο Σέρβος κόουτς ξεκαθάρισε πως θέλει αριστερό στόπερ και για αυτό… έκοψε τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Γούτα. Η κατάσταση πάντως έχει σοβαρέψει στον σύλλογο με την έλευση του Σέρβου κόουτς. Για παράδειγμα, ήδη ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται ο Σωκράτης Διούδης να παίζει στα παιχνίδια με 1-2 προπονήσεις την εβδομάδα και για αυτό θέλει να φέρει τερματοφύλακα!

** Ο Ελιακίμ Μανγκαλά, είναι καλός παίκτης και μάλιστα ήταν και υψηλού επιπέδου κάποια στιγμή. Στόπερ που έπαιζει στην Εθνική Γαλλίας με εξαιρετικό βιογραφικό. Είναι όμως 30 χρονών και δεν… έπιασε στη Βαλένθια, όπου έπαιρνε 1.8 εκατ. ευρώ, χρήματα που δεν πρόκειται να βρει αλλού. Προτάθηκε λοιπόν σε όλους τους «μεγάλους» της Ελλάδας. Για Ολυμπιακό δεν… παίζει αν και προτάθηκε πρώτα από όλους, για ΑΕΚ επίσης αφού η περίπτωση του «κόπηκε» εδώ και καιρό και τώρα τον… σπρώχνουν σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Κάποιοι τον χαρακτηρίζουν και ως… νέο Εμβιλά, λόγω ηλικίας και καταγωγής, παρότι παίζει στην άμυνα.

**Επιμένουν στη Σερβία για Πρίγιοβιτς και ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου πάντως που τον γνωρίζει καλά, δεν ξέρω αν… πετάει τη σκούφια του. Ίσως αν φύγει ο Κρμεντσικ. Αλλά είναι και πολλά τα λεφτά. Ο «Πρίγιο» πριν μερικά χρόνια βελτιώθηκε πάρα πολύ με τον Λουτσέσκου κι έφυγε με μεταγραφή 10 εκατομμυρίων για την Αραβία. Ο ίδιος έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 5.2 εκατ. ευρώ, ωστόσο από αυτά περίπου 3 εκατομμύρια μπαίνουν στον τραπεζικό του λογαριασμού. Τα άλλα μοιράζονται σε Μπίλιτς (τότε προπονητή του) και ατζέντηδες και για αυτό δεν είναι εύκολο να λυθεί το συμβόλαιο. Ο ίδιος πάντως θέλει να φύγει φέτος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φέρνει... δεύτερο Λουτσέσκου ο Σαββίδης - Προβληματισμός για τις μεταγραφές - Παίκτες από Γκαρσία"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags