Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κόλπο" Ραϊόλα για Καμαρά με TOP ομάδα - Ανατροπή με... φευγάτο στο Λιμάνι - Υπογράφει ο Λάζαρος!
| 2021-06-21 10:05:00

"Κόλπο" Ραϊόλα για Καμαρά με TOP ομάδα - Ανατροπή με... φευγάτο στο Λιμάνι - Υπογράφει ο Λάζαρος!

Του Αδέσποτου
"Κόλπο" Ραϊόλα για Καμαρά με TOP ομάδα - Ανατροπή με... φευγάτο στο Λιμάνι - Υπογράφει ο Λάζαρος!

Η μεταγραφή που θα "απογειώσει" τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Σε ποια ομάδα... σπρώχνει τον "ερυθρόλευκο" άσο ο γνωστός μάνατζερ, ποιος Έλληνας μπορεί να "τελείωσε" οριστικά για τους Πειραιώτες και ποια θα είναι η νέα ομάδα του Χριστοδουλόπουλου; Σούπερ παρασκήνια από την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89. Μη τη χάνετε κάθε Σαββατοκύριακο και εκτάκτως και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου.

Ολυμπιακός: Απολαυστικοί και γεμάτοι ειδήσεις ήταν και την Κυριακή οι «Αδέσποτοι» στον Alpha 98,9, μία εκπομπή, η οποία έχει σήμα κατατεθέν, αφού είναι powered by Sportdog.

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος ενημέρωσαν, διασκέδασαν, μα πάνω απ' όλα ψυχαγώγησαν το κοινό. Έβγαλαν και θεματάκια που αξίζει να διαβάσετε.

** Μη ξεγράφεται τον Χολέμπας για τον Ολυμπιακό. Είναι ιδιόμορφο παιδί. Θέλει να κάνει τις διακοπές του, έχει και άλλα εκτός ποδοσφαίρου. Μην… ανοίγεστε, γιατί μπορεί σε μία εβδομάδα να γυρίσει. Τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά. Θυμηθείτε πότε ήρθαν πέρυσι και οι δύο μπακ που είχε ζητήσει ο Μαρτίνς. Ο Χοσέ είναι μία εξαιρετική λύση για τον πάγκο, ακόμα και σε αυτή την ηλικία.

** Ο Μαντι Καμαρά, ακούστηκε για Μιλαν, παρότι εδώ και 10 μέρες ακούγεται για Ναπολι. Στην υπόθεση υπάρχει μανατζερική διαπλοκή, καθώς ο Μίνο Ραΐολα που έχει αναλάβει να φέρει μία περήφανη πώληση στην αγορά της Ιταλίας, ο ίδιος είναι που έχει καλές σχέσεις με τη Μίλαν. Ξέρει πως μπορεί να ανεβάσει την τιμή, όταν θέλει να πουλήσει έναν ποδοσφαιριστή. Βάζει λοιπόν και τον αντίπαλο στο παιχνίδι και έτσι γίνεται… παιχνίδι. Η Μίλαν βέβαια τον ξέρει τον παίκτη από πέρυσι και παραδοσιακά αρέσει ο Καμαρά. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο γνωστός για να ανεβάσει την τιμή του την Ιταλία, αν και τα 20 εκατομμύρια που ζητάει ο Ολυμπιακός, δύσκολα θα έρθουν.

** Ακούγεται έντονα και δεν έχει διαψευστεί, πως ο Νίκος Νταμπίζας πάει στην Ανόρθωση για Τεχνικός Διευθυντής, Ξέρετε ποια θα είναι η πρώτη του μεταγραφή; Είναι πολύ πιθανό να πάρει μαζί του τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Εκρηκτική συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια που είναι προπονητής…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags