Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Μεγάλη ανατροπή με Τσιμίκα - Η απόφαση-έκπληξη Κλοπ και ο... Ολυμπιακός - Εκεί θα παίζει του χρόνου
| 2021-06-22 10:00:00

Μεγάλη ανατροπή με Τσιμίκα - Η απόφαση-έκπληξη Κλοπ και ο... Ολυμπιακός - Εκεί θα παίζει του χρόνου

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλη ανατροπή με Τσιμίκα - Η απόφαση-έκπληξη Κλοπ και ο... Ολυμπιακός - Εκεί θα παίζει του χρόνου

Τα τρελά λεφτά για τον Έλληνα άσο και ποιο το πλάνο της Λίβερπουλ. Οι νέες πληροφορίες από το Νησί αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση. Τι γίνεται με την Τουρκία και το ενδιαφέρον της Φενέρ και πού θέλουν να τον "στείλουν" οι Άγγλοι δανεικό.

Ολυμπιακός: Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για τον επόμενο σταθμό του πρώην Ερυθρόλευκου αμυντικού με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για μεγάλο ενδιαφέρον της Φενέρ για να τον αποκτήσει.

Μάλιστα αυτές οι φήμες από την Τουρκία δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τόσο τα "καναρίνια", όσο και η Γαλατασαράι φέρονταν να θέλουν να κάνουν δικό τους, με την μορφή δανεισμού, τον παίκτη της Λίβερπουλ.

Ο Έλληνας διεθνής δεν αγωνίστηκε όσο θα ήθελε φέτος με τους Κόκκινους, καθώς τόσο η περιπέτεια με τον κορωνοϊό και με τους τραυματισμούς, όσο και το γεγονός ότι δεν κέρδισε ποτέ την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ, το έθεσαν εκτός rotation. Συγκεκριμένα στην Premier League βρέθηκε εντός ενδεκάδας μόλις 5 λεπτά (!), σε συνολικά δύο παρουσίες του (εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι και με την Μπέρνλι), ενώ στο Champions League έπαιξε τέσσερις φορές (απέναντι σε Αταλάντα, δύο φορές, Μίντιλαντ και Λειψία) καταγράφοντας 131 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Παρά, όμως, τον ελάχιστο χρόνο που του δόθηκε η χρηματιστηριακή του αξία παρέμεινε σχεδόν ίδια, στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο μισθός του συνεχίζει να είναι πολύ υψηλός, καθώς παίρνει περίπου 220.000 ευρώ τον μήνα.

Αυτά κάνουν μια μετακίνησή του στην Τουρκία (ή και στον Ολυμπιακό…) αρκετά δύσκολη, όπως και το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ δεν έχει πάρει σαφή θέση για το τι θέλει να κάνει με τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού. Ακόμα όμως και να αποφασίσει να τον δώσει δανεικό, δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι θα αφήσει την Αγγλία, καθώς πολλές είναι οι ομάδες της Premier League που τον θεωρούν πρωτοκλασάτο και παίκτη πρώτης γραμμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Καμαρά και ποιος Σα και Σεμέδο! Πώληση-"βόμβα" στον Ολυμπιακό; Απόφαση Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags