Facebook Pixel ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Τρομερό δημοσίευμα για Βράνιες: "Θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη, θέλει λεφτά η Άντερλεχτ"
| 2021-06-22 11:31:00

Τρομερό δημοσίευμα για Βράνιες: "Να επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη, θέλει λεφτά η Άντερλεχτ"

Sportdog Team
Τρομερό δημοσίευμα για Βράνιες: "Να επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη, θέλει λεφτά η Άντερλεχτ"

Μέχρι και στο Βέλγιο αναφέρουν πλέον ότι ο Βόσνιος στόπερ θέλει να επιστρέψει και πάλι στην ΑΕΚ, παρότι η Άντερλεχτ δεν θέλει να τον χάσει χωρίς να πάρει κάποιο χρηματικό ποσό.

ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Η επιστροφή του Βράνιες έχει επανέλθει και πάλι στο προσκήνιο για την Ένωση και μάλιστα από το Βέλγιο το πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα το «voetbalprimeur.be», που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του Βόσνιου στόπερ, αναφέρει ότι εκείνος ονειρεύεται την επάνοδό «στη μεγάλη του αγάπη», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

Κατά την ίδια πηγή ωστόσο, τη συγκεκριμένη περίσταση θέλει να εκμεταλλευτεί η Άντερλεχτ για να μη χάσει τελείως τσάμπα τον παίκτη, παρότι το πρώτο της μέλημα είναι να... ξεφορτωθεί το βαρύ του συμβόλαιο (1.3 εκατ. ευρώ).

Κάτι που υπογραμμίζεται πάντως ότι δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να πάρει πίσω τον Όγκνιεν Βράνιες μονάχα εφόσον εκείνος μείνει ελεύθερος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags