Facebook Pixel Σοκ στον ΠΑΟΚ! Χάνει από τα χέρια του σούπερ παίκτη - "Πανικός" σε Λουτσέσκου και Ιβάν
| 2021-06-22 16:29:00

Σοκ στον ΠΑΟΚ! Χάνει από τα χέρια του σούπερ παίκτη - "Πανικός" σε Λουτσέσκου και Ιβάν

Sportdog Team
Σοκ στον ΠΑΟΚ! Χάνει από τα χέρια του σούπερ παίκτη - "Πανικός" σε Λουτσέσκου και Ιβάν

Ένα από τους καλύτερους παίκτες της περασμένης χρονιάς φαίνεται να χάνει ο Δικέφαλος του Βορρά, παρά το γεγονός ότι μέχρι πολύ πρόσφατα οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά κάτοικος Τούμπας, κάτι που τελικά αλλάζει πλήρως τον προγραμματισμό των μεταγραφών λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία

ΠΑΟΚ - Ράχμάν Μπάμπα: Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να βρήκε, στην χειμερινή μεταγραφή περίοδο, ένα πολύ αξιόπιστο μπακ, όλα δείχνουν ότι ο Γκανέζος αμυντικός της Τσέλσι δεν θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας και τη νέα σεζόν. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την χώρα του, μιας και τονίζουν πως οι Ασπρόμαυροι δεν θα επιδιώξουν την απόκτησή του.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις οικονομικές απαιτήσεις που έχουν οι Λονδρέζοι για να παραχωρήσουν τον παίκτη, ποσό που είναι πολύ υψηλότερο από αυτό που είχε προγραμματίσει ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτό σημαίνει ότι ο Ραχμάν Μπάμπα, θα ψάξει την μεταγραφή σε ένα από τα τοπ 5 πρωταθλήματα της Ευρώπης, μιας και έδειξε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ότι είναι ένας παίκτης με μεγάλες ικανότητες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags