Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Μεταγραφή-έκπληξη στην Τούμπα - Φέρνει... Πρίγιοβιτς ο Λουτσέσκου - Ανατροπή με τον "φευγάτο"!
| 2021-06-23 12:08:00

Μεταγραφή-έκπληξη στην Τούμπα - Φέρνει... Πρίγιοβιτς ο Λουτσέσκου - Ανατροπή με τον "φευγάτο"!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μεταγραφή-έκπληξη στην Τούμπα - Φέρνει... Πρίγιοβιτς ο Λουτσέσκου - Ανατροπή με τον "φευγάτο"!

Η πρώτη μεταγραφή, η μεγάλη πώληση και το νέο όνομα. Ποιον θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη ο νέος κόουτς του Δικεφάλου, τα δύο ονόματα που κυκλοφορούν και η πληροφορία για την κίνηση-έκπληξη. Ποιες οι εξελίξεις στις υποθέσεις Κρμέντσικ και Σφιντέρσκι.
 

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε έχοντας ως μεγάλο στόχο την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην κορυφή, με τον Δικέφαλο του Βορρά να βρίσκεται σε φάση μεταγραφικού σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν.

Ερωτηματικό αποτελούν οι θέσεις στην επίθεση, καθώς ο Μάικλ Κρμέντσικ γύρισε στην Κλαμπ Μπριζ, ενώ δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας ο Κάρολ Σφιντέρσκι, που τον περασμένο Ιανουάριο έφτασε κοντά στην Μπολόνια και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί εάν κατατεθεί νέα πρόταση για την απόκτησή του.

Αναφορικά με την υπόθεση του Κρμέντσικ, τα δεδομένα παραμένουν ρευστά παρά το γεγονός ότι ο υψηλόσωμος επιθετικός δήλωσε πρόσφατα ότι η καριέρα του στην Ελλάδα έλαβε τέλος. Ο διεθνής άσος αρέσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να θεωρεί ότι ο 28χρονος παίκτης μπορεί να αποτελέσει μια καλή λύση για τη γραμμή κρούσης, ακόμα κι αν αποκτηθεί κι άλλος σέντερ φορ.

Η Κλαμπ Μπριζ διατείνεται ότι συζητά μόνο για πώληση του Κρμέντσικ και μάλιστα αξιώνει αρκετά χρήματα. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου και εφόσον οι Βέλγοι δεν βρουν ικανοποιητική προσφορά για τον Τσέχο, η στάση τους θα αρχίσει να "μαλακώνει". Εάν η Μπριζ δεχθεί να μπει σε διαπραγματεύσεις για νέο δανεισμό του Κρμέντσικ, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί ξανά στο κόλπο για τον παίκτη. Φυσικά πρόκειται για μια υπόθεση που θα τραβήξει αρκετά, αφού όσο ο διεθνής άσος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Τσεχίας στο Euro, δεν μπορούν να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Κατά τα άλλα, οι Θεσσαλονικείς έχουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών στη λίστα τους, με τον Άντραζ Σπόραρ να είναι μεταξύ των σέντερ φορ που εξετάζονται. Ο Σλοβένος επιθετικός αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά θεωρείται δύσκολη και ακριβή περίπτωση, που ουσιαστικά θα "παίξει" για τον Δικέφαλο μόνο αν έρθει ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σύμφωνα πάντως με όσα ακούγονται στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει ένας Ευρωπαίος επιθετικός που φέρεται να βρίσκεται πιο ψηλά στις προτιμήσεις των Ασπρόμαυρων σε σχέση με τον Σπόραρ και ο οποίος θυμίζει στα χαρακτηριστικά του... Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" Μπαλοτέλι στην Ελλάδα- Τον... διαφημίζουν με τρελά λεφτά- Ποιος θα πάρει το τεράστιο ρίσκο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags