Facebook Pixel Superleague: "Βόμβα" Μπαλοτέλι στην Ελλάδα - Τον... διαφημίζουν με τρελά λεφτά - Ποιος θα πάρει το τεράστιο ρίσκο!
| 2021-06-22 21:43:00

"Βόμβα" Μπαλοτέλι στην Ελλάδα- Τον... διαφημίζουν με τρελά λεφτά- Ποιος θα πάρει το τεράστιο ρίσκο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Βόμβα" Μπαλοτέλι στην Ελλάδα- Τον... διαφημίζουν με τρελά λεφτά- Ποιος θα πάρει το τεράστιο ρίσκο!

Η απόφαση του Ιταλού σούπερ σταρ και η σχέση του με διάσημη Ελληνίδα. Με πόσα χρήματα έρχεται σε μεγάλη ελληνική ομάδα και γιατί το ρίσκο είναι τεράστιο. Ποιος τον... στέλνει στη χώρα μας και τι θα γίνει το φετινό καλοκαίρι. Το Sportdog.gr έψαξε, έμαθε και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ.

Superleague: Ο Μάριο Μπαλοτέλι για ακόμα ένα καλοκαίρι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και το όνομα του κυκλοφορεί πολύ έντονα τελευταία και στην ελληνική αγορά.

Ο Ιταλός επιθετικός μόλις στα 30 του χρόνια, αναζητά ακόμα την ομάδα που θα τον βοηθήσει να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο και θα παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τη σεζόν που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, ο Σούπερ Μάριο φόρεσε τη φανέλα της Μόντσα, όμως δεν κατάφερε να την ανεβάσει κατηγορία και έτσι δεν θα παραμείνει εκεί. Άλλωστε, σε 14 συμμετοχές είχε 6 γκολ και μόλις μία ασίστ, ενώ τους έξι μήνες που παρέμεινε στον σύλλογο, έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό 500.000 ευρώ.



Ο Μπαλοτέλι λοιπόν ψάχνει ξανά ομάδα και ήδη το όνομά του «διαφημίζεται» σε διάφορες χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα. Άλλωστε, παρά τα όσα έχει... ζήσει τα τελευταία χρόνια, παραμένει ένα πολύ «δυνατό» όνομα και σίγουρα η μεταγραφή του θα έκανε ντόρο. Δεν είναι τυχαίο πως τα τελευταία χρόνια έχει ακουστεί πολύ έντονα τόσο για Ολυμπιακό όσο και για ΠΑΟΚ, ενώ πέρυσι... έπαιξε δυνατά και για τον Άρη.

Όπως αποκάλυψε όμως ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr, η μεταγραφή του Ιταλού στράικερ είναι εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Ο παίκτης ζητάει 1.2 εκατ. Ευρώ για συμβόλαιο ενός χρόνου και πολλά έξτρα και μπόνους. Μάλιστα, η δική μας πληροφορόφρηση αναφέρει πως εάν κάποια μεγάλη ομάδα του καταθέσει τη συγκεκριμένη προσφορά, τότε ο ίδιος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να έρθει στη Superleague.

Ωστόσο, καμία μεγάλη ομάδα δεν θα πάρει αυτό το ρίσκο και δεν θα δώσει στον Μπαλοτέλι των δεκάδων προβλημάτων, εντός και εκτός γηπέδου, ένα τόσο μεγάλο ποσό. Οπότε δεν θα έρθει και η μοναδική σχέση του με την Ελλάδα θα παραμείνει η παλιά σχέση του (κράτησε 3,5 χρόνια) με το super model Μπέτυ Κουράκου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή με Τσιμίκα - Η απόφαση-έκπληξη Κλοπ και ο... Ολυμπιακός - Εκεί θα παίζει του χρόνου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags